Liikutaanko koko vuosi 2024?

Hyvää alkanutta vuotta 2024 kaikille!

Liikunta on tärkeä osa elämää ja sen voi yhdistää lasten kanssa myös digitaalisuuteen. Oletko jo laittanut älytaululle kellon ajastimella ja haastanut lapsia vaikkapa järjestämään lelut hyllyihin kisaten aikaa vastaan koko ryhmän kera. Napatkaa iPadillä kuva ajasta ja koittakaa seuraavana päivänä haastaa koko ryhmä saavuttamaan nopeampi aika. Miten helppo tapa ottaa arkiliikuntaa näppärästi ja yhdistää ryhmä joukkueeksi kisaamaan kimpassa kellon kanssa.

Ilmoittauduitko jo Salaliike teoria viikkoon 5-9.2.24.

Mies puvussa kävelee liitutaulun ohi. Liity mukaan mukavaan tempaukseen liikkumisen puolesta. Kampanja soveltuu isommille lapsille varhaiskasvatuksessa vaikkakin on tarkoitettu kouluille.

Joka päivä opettaja saa sähköpostiinsa n 5min mittaisen salaliikevideon. Tämän videon voit heijastaa ryhmän älytaululle ja liikutaan yhdessä salaliikejuttuja MotoriikkaMiikan mukana 😊. Kampanja tukee taukoliikunnan tärkeyttä opettamisessa ja oppimisessa. Ehkä tähän viikkoon voisi yhdistää muutakin salaliiketeoria juttuja; tehdä vaikka agenttihommia kuvaamalla nopeita ja hitaita liikevideoita jumpassa!

Muita superhyviä taukoliikuntamuotoja on napata vaikkapa OneMinuteSport sivuston kautta pieni minuuttijumppa oppimisen lomaan. Oletko kokeillut jo Pöytärummutusta lasten kanssa. You tubesta löytyy cardio desk drumming nimellä useita pöytärummutusvideoita. Tarkoituksena on yhdistää liike ja rytmiikka pientilaliikuntamuotoon. Älytaululle heijastettuna jokainen näkee liikkeet hyvin ja tila riittää mainiosti.

piirretty avaruusolio.iPadille löytyy myös liikuntaa tukevia sovelluksia mm. Jungle gym 1 ja 2, Kids morning exercises tai Spin-n-Move. Liikkumisen jälkeen voi sovelluksen The Human Body kanssa katsoa miten hengityksemme vilkastuttaa verenkiertoa liikkuessa.

Kurkatkaa myös sivujemme kasva, liikun ja kehityn kohdat!!!