Ellenin energiaseikkailu e-kirja

Ellenin energiaseikkailu opettaa energiasta sadun muodossa

Kuva Ellenin energia kirjan kannesta. Ellenin energiaseikkailu on tarina pienestä tytöstä, joka auttaa hukassa olevaa energiaa, Posia ja Negaa, löytämään tiensä takaisin sähköverkkoon. Matkan varrella he – ja sinä – oppivat eri energialähteistä, ilmastokriisistä ja erilaisista tavoista säästää energiaa kotona.

Kirjan tarinan ovat kirjoittaneet Leandro Righini ja Mick Scheinin. Sen upean kuvamaailman on luonut Aalto-yliopiston opiskelija Eveliina Saarentaus.

Loistava tapa tutustua energiamurrokseen, eri energiamuotoihin ja ilmastokriisiin yhdessä lasten kanssa. Avaa e-kirja verkossa ja lue kirjaa älytaululta sivuja siirrellen lasten kanssa eteenpäin. Aukeaa kivasti myös iPadillä luettavaksi. Voit myös ladata kirjan itsellesi myöhempää käyttöä varten.