Avon ystävät

Lapset, Poika Ja Tyttö, Kädestä KiinnipitäminenLähestyvän ystävänpäivän kunniaksi teimme videon, jonka myötä saatte tutustua lisätyn todellisuuden hahmo Avon ystäviin. Saatte myös kuulla, missä Avon ystävät ovat taitavia. Video on lapsia osallistava ja keskustelua herättävä. Videon päätteeksi voidaan ottaa eläinjumppa, jossa liikutaan Avon eläinystävien tavoin. Vai sopisiiko päiväänne paremmin piirtämis- tai väritystehtävä Avon eläinystävistä? Artikkelin lopussa on linkit Avon eläinystävien värityskuviin. Tulostakaa kuvat tai värittäkää kuvat tabletilla / tietokoneella.

Video koostuu lyhyemmistä videoista, joissa Avo seikkailee ystävänsä kanssa. Jokaista videopätkää seuraa dia, jossa on kerrottu, missä videolla näkynyt Avon ystävä on taitava. Siinä kohtaa videon voi laittaa paussille, niin ehditte paremmin keskustella aiheesta. Diassa on myös pohdintatehtävä.

Lopussa mietitään, missä juuri sinä olet taitava ja missä kaverisi on taitava.

Video kestää kokonaisuudessaan n. 5min. Pysäytysten  ja keskusteluiden kanssa toki pitempään.

Värityskuvat:
PehmonalleKettuTietokonehiiriHiiriPöllöOravaJänis

♥  ♥  ♥  Ihanaa ystävänpäivää 14.2.!  ♥  ♥  ♥