Kaksin-/yhteispelit Ipadillä

Yritysportaali -sovelluskauppaan on nyt lisätty muutama sovellus, missä lapsia voi olla samalla Ipadilla kaksi tai useampi mukana yhtä aikaa pelaamassa. Peleissä on jokin pedagoginen tavoite mitä harjoitellaan sovelluksen kautta.

Popetto colour by Studio Larissa

Kuvassa Popetto pelin hahmo. Lapsi jolla kirjavat vaatteet ja ilmapallo kädessä.

Popetto colours -peliä voi pelata kaksin, kolmin  tai neljästään samalla iPadilla. Jokaisella pelaajalla on oma kaappi missä oma Popetto-hahmo. Kun kaapin ovi aukeaa katsot tarkasti hahmoa ja mietit minkä värin valitset kerättäväksi (kaikki vaatteet samaa väriä). Avaat jonkun toisen kaapin ja poimit siltä hahmolta jonkun haluamasi vaatteen. Sinun hahmoltasi lähtee kyseinen vaate pyykkikoppaan ja siirtyy sieltä takaisin peliin kun joku toinen laittaa koppaan saman vaatekappaleen. Seuraavan pelaajan vuoro ja hänen hahmon kaappi aukeaa. Nyt hänen vuoro avata joku kaappi ja poimia valitsemansa värinen vaate. Peli harjoittaa erittäin hyvin muistia, hoksaamiskykyä sekä värin tuntemusta.

Blokus by LaForce

ruudukolla värillisiä neliöitä.

Perinteinen Blokus -peli iPadilla. Kaksi pelaajaa pelaa vastakkaisilta puolilta lautaa. Tarkoituksena on saada sijoitettua kaikki omat väripalikat pelilaudalle. Huomioi, että omat väripalikat saavat koskea vain kulmista toisiinsa. Peli kehittää lapsen avaruudellista hahmottamiskykyä.

Ionas Toy Box -Fen Research Limited

sovelluskuvake, punaisesta kuutiosta pomppaa vieteriukko joka on tyttö.

Sovellus sisältää neljä erilaista lautapeliä, joita pystyy pelaamaan usealla iPadillä yhtä aikaa. Jokainen pelaaja avaa sovelluksen omalla iPadilla ja valitsee itselleen pelinappulan sekä lisäävät itsensä yhdessä sovitulle pelikentälle. Vaatii nettiyhteyden. Peleissä on jokaisessa omat pedagogiset tavoitteet, mutta korkeimmaksi nousee ehdottomasti oman vuoron odottaminen!