Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston Timantti-teatteri

Tarjoalla on monipuolinen kattaus esittävää taidetta päiväkoti-, eskari- ja kouluryhmille edullisesti! Lipun hinta on 5 € / lapsi, ohjaajat arkiaamujen esityksiin ryhmien kanssa maksutta.
Lue täältä paikkojen varaamisesta ryhmällesi!

Esitykset ryhmille syksyllä 2023

ti 12.12. ja to 14.12. klo 10 Joulu laulattaa – osallistava muskarikonsertti


Tonttujen pajalla on hiljaista, vaikka aatto on jo lähellä ja joulupuuhien pitäisi olla täydessä vauhdissa. Kummallista! Lähdetään yhdessä Korvatunturille selvittämään mistä on kyse. Maagisella matkalla lauletaan yhdessä tuttuja joululauluja ja lapset pääsevät osallistumaan myös äänimaisemien tekoon itse! Esiintyjänä muusikko ja säveltäjä Kari Mäkiranta.

Ikäsuositus 0-100
Esityksen kesto: 30 min
Esityksen kieli: suomi
_______________________________________________________________________

Esitykset ryhmille keväällä 2024

ti 23.1.2024 klo 10 Duo Color Express: TEHDAS (sirkusesitys)


Mikä lattialla liikkuu ja miksi esineet hyppivät? Tässä tehtaassa on luvassa isoja muutoksia. Aika lyödä hanskat tiskiin ja laittaa ranttaliksi! Sirkuslajeina esityksessä tullaan näkemään mm. vipulauta-akrobatiaa, jongleerausta, nukketeatteria sekä livemusiikkia.

Ikäsuositus 0-100
Esityksen kesto: 30 min
Esityksen kieli: sanaton

ti 19.3.2024 klo 10 Laivaston vaskikvintetti: Päräyttävä lastenkonsertti (MAKSUTON)


Lastenkonsertissa soivat tutut lastenlaulut ja animaatioiden tunnarit! Iloisen musisoinnin ohella konsertissa tutustutaan vaski- ja lyömäsoitinten salaisuuksiin, eikä hassuilta sattumuksiltakaan vältytä!

Ikäsuositus: 3–12
Esityksen kesto: n. 35 min
Esityksen kieli: suomi ja ruotsi

ESKARIVIIKON ESITYS
ti 27.2. ja to 29.2. klo 10 Potkuri Ensemble: Utu ja Myrsky Linnunradalla (lastenteatteria)

Utu ja Myrsky asuvat Majakkasaarella Pasi-papukaijan kanssa. Eräänä iltana saarelta löytyy jotain ennennäkemättömän ainutlaatuista: tähtien päiväkodista tipahtanut Tähti! Jännittävällä avaruusseikkailulla rapsutellaan Aurinkokoiria, vieraillaan Mars-Mummolassa ja kohdataan Galaktinen Kiusaaja.

Ikäsuositus: 4–10
Esityksen kesto: n. 45 min
Esityksen kieli: suomi

ti 9.4. klo 10 ja to 11.4. klo 10 Eira, Sirkka ja vinkeä vaihto-oppilas (tanssiteatteria)

Eiran luokse ovelle ilmestyy hassu otus: hänen luokse asumaan tullut vaihto-oppilas. Edessä on muutama kiperä pulma ja kova pähkinä, kun Eira, Eiran ystävä Sirkka ja uusi asukas yrittävät tutustuvat toisiinsa. Mitä kieltä vieraan kanssa pitäisi puhua? Ja mitä tapoja hänelle pitäisi opettaa? Onko outoa, jos jännittää olla erilaisen ihmisen kanssa? Miltä tuntuu olla erilainen? Voiko erilainen olla parempi kuin tavallinen? Vaihto-oppilaalla on myös salaperäinen reppu, jossa vaikuttaa olevan harvinaisia aarteita…

Ikäsuositus: 5+
Esityksen kesto: n. 30 min
Esityksen kieli: suomi

Ostotilauslomake (Turun kaupungin sisäinen laskutus) on tuotava ryhmän jokaisella käyntikerralla. Ostotilauslomake annetaan lipunmyyjälle esitykseen saavuttaessa.

Lue täältä paikkojen varaamisesta ryhmällesi!

Turku