Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston Timantti-teatteri

Esityksiä ryhmille syksyllä 2024

Timantti-teatterissa teatteritaidetta päiväkoti-, eskari- ja kouluryhmille!

ESKAREILLE:

MAKSUTON:
KATVE [blind spot] Company: Lamppukärpänen / Husfluga, ljusfluga

(HUOM: varattavissa vain Turun kaupungin eskareille!)
ti 10.9.2024 klo 9.30 på svenska
ti 10.9.2024 klo 10.30 suomeksi
Esityksen kesto: 30 min

Lamppukärpänen on lapsille suunnattu tanssiteos maailman isoimmasta kärpäsestä, joka rakastaa kirjoja ja kaikenlaisia hyönteisiä. Maailmassa on ällistyttävä määrä ötököitä kuten esimerkiksi siira, lymymuurahainen, kirjanpainaja, papupiilokas, harsokorento, saksanturilainen, hyppyhäntäinen, kirjatäi ja niin edelleen!

Pienet hyönteiset pyörittävät maailmaa omalla toiminnallaan; niiden ansiosta kasvit kantavat hedelmää ja ihmiset saavat syödäkseen – eikä maailma tai varsinkaan ihmiset tulisi toimeen ilman pieniä hyönteisiä. Sen tähden Lamppukärpänen lukee ja tutustuu kaikkeen mahdolliseen. Ja kyllä hänkin on sen verran paljon hyönteinen, että saa kokea kiehtovan muodonmuutoksen kelta-vihreästä toukasta komeaksi kärpäseksi. Teoksessa kuullaan Eppu Nuotion ötökkäriimejä.

Katso lippujen varausehdot ja ohjeet täältä.

_______________________________________________________________

Musiikkiteatteri Kapsäkki: Veikko tahtoo ulos -konsertti
ti 1.10.2024 ja to 3.10.2024 klo 10
Esityksen kesto: 45 min
Esityksen kieli: suomi
Ikäsuositus: 3–9
Lipun hinta on 5 € / lapsi, ohjaajat arkiaamujen esityksiin ryhmien kanssa maksutta.

Vahtikoira Veikolla on tylsää. Sikatylsää! Ei vaan KOIRATYLSÄÄ!

Ulkona on vaikka mitä puistoja, kenttiä, kuoppia, mäkiä, luumäkiä ja nakkiloita. Vaikka mitä herkkuja, haisuja, kemuja ja kavereita. Se vaan, että Veikko on sisällä, lukkojen takana. Mitä tapahtuu, kun valpas vainukoira, seurakoira ja maailmamatkaaja jää yksin kotiin? Ainakin leivotaan Vahtikoiran vieraanvaraa ja soitetaan sahaa sekä tanssitaan Shabadidabadidaa!

Katso lippujen varausehdot ja ohjeet täältä.

Vaunut ja rattaat jätetään Timantti-teatterin ulkopuolelle tai Seikkailutalon katoksen alle. Vaunuille ja rattaille on tilaa rajoitetusti.

Ostotilauslomake (Turun kaupungin sisäinen laskutus) on tuotava ryhmän jokaisella käyntikerralla. Ostotilauslomake annetaan lipunmyyjälle esitykseen saavuttaessa.

 

 

Turku