TURUN FILHARMONINEN ORKESTERI

Tutustu musiikin kiehtovaan maailmaan Turun filharmonisen orkesterin kanssa!

Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen ryhmille suunnatun kevätkauden lastenkonserttikokonaisuuden lisäksi orkesteri järjestää noin kerran kuussa avoimia kenraaliharjoituksia sekä syksyisin konserttikokonaisuuden, jonka pääasiallinen kohderyhmä on 6.–9.-luokkalaiset koululaiset sekä lukioryhmät. Tilauksesta järjestetään myös opastettuja kierroksia Konserttitalossa.

Orkesteri lähettää tiedotteen alkavan kauden tarjonnasta varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen henkilökunnalle elokuussa ja tammikuussa. Tiedot orkesterin kuluvan kauden ohjelmasta sekä ilmoittautumisohjeet löytyvät myös orkesterin sivuilta.

Turun filharmonisen orkesterin konsertit ja harjoitukset järjestetään Turun konserttitalossa osoitteessa Aninkaistenkatu 9.

Lisätiedot, kysymykset ja mahdolliset varausten peruutukset: tuottaja Anni Niemensivu, puh. 044 9072090, anni.niemensivu@turku.fi

Avoimet kenraaliharjoitukset

Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa koululais- ja päiväkotiryhmille mahdollisuuden tulla tutustumaan orkesterisoiton salaisuuksiin filharmonikoiden kenraaliharjoitukseen, jossa harjoitellaan kuluvan viikon konserttiohjelmistoa. Vierailuun on mahdollista valmistautua etukäteen lähetettävän ennakkomateriaalin avulla. Avoimet kenraaliharjoitukset sisältävät lyhyen esittelyn Konserttitalolla puoli tuntia ennen harjoituksen alkua. Esittelyt alkavat klo 10.30. Tilaisuus päättyy noin klo 11.45.

Avoimet kenraaliharjoitukset ovat maksuttomia, mutta vaativat ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittautumislinkit löytyvät orkesterin lähettämästä tiedotteesta sekä orkesterin sivuilta.

Konserttitalokierrokset

Millainen on orkesterimuusikon työpäivä? Miten kapellimestari valmistautuu konserttiin? Minkälainen näkymä on lavalta katsomoon? Opastetulla kierroksella tutustutaan orkesterin historiaan, konserttikulttuuriin ja lavan takaiseen elämään.

Konserttitalokierroksia järjestetään tilauksesta. Talokierroksen kesto on noin 30–40 minuuttia ja ryhmän maksimikoko on noin 25 henkeä. Kierrokset ovat maksuttomia. Lisätiedot: Anni Niemensivu, tuottaja, anni.niemensivu@turku.fi

Turku