TURUN FILHARMONINEN ORKESTERI

Tutustu musiikin kiehtovaan maailmaan Turun filharmonisen orkesterin kanssa!

Turun filharmoninen orkesteri on Suomen vanhin ja maailman vanhimpiin kuuluva sinfoniaorkesteri. Sen juuret ulottuvat Turun Soitannollisen Seuran perustamiseen 1790, ja sen 229-vuotinen historia kattaa huikean kaistaleen länsimaista musiikkia. Nykyään Turun filharmoninen orkesteri on Suomen viidenneksi suurin orkesteri, jossa on 74 soittajaa.

Konsertit varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen ryhmille  

Turun filharmoninen orkesteri järjestää kevätkaudella (vko 12/ 2025) konserttikokonaisuuden, johon kutsutaan kaikki esiopetuksen ryhmät.

Katso Xtrapolku-välilehdeltä muu ohjelmamme varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen ryhmille.

Orkesteri lähettää tiedotteen alkavan kauden tarjonnasta varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen henkilökunnalle elokuussa ja tammikuussa. Tiedot orkesterin kuluvan lukukauden ohjelmasta sekä ilmoittautumisohjeet löytyvät myös orkesterin sivuilta.

Turun filharmonisen orkesterin konsertit järjestetään Turun konserttitalossa osoitteessa Aninkaistenkatu 9.

Liput

Konserttilippujen hinta varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen ryhmille on 4 € per lapsi, ryhmän mukana tuleva ohjaaja, opettaja tai avustaja pääsee maksutta. Varaukset tehdään ilmoittautumislinkin kautta, linkki julkaistaan orkesterin sivuilla tammikuun aikana ja se löytyy myös orkesterin lähettämästä tiedotteesta.

Turun filharmonisen orkesterin konserttilippu toimii bussilippuna Föli-linjoilla 3 h ennen ja 2 h jälkeen konsertin. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon. Jos tarvitsette liput bussimatkoja varten, valitkaa lippuvarauksen yhteydessä lippujen postitus koululle/ toimitus sähköpostilla. Muussa tapauksessa saatte liput saapuessanne Konserttitalolle.

Lisätiedot, kysymykset ja mahdolliset varausten peruutukset: tuottaja Anni Niemensivu, puh. 044 9072090, anni.niemensivu@turku.fi

 

 

Turku