Tervetuloa Puolalanmäen lukion kotisivuille!

Puolalanmäen lukio toimii kolmessa historiallisesti arvokkaassa rakennuksessa, osittain yhdessä Puolalan yläkoulun kanssa. Rakennukset sijaitsevat kaupungin keskustassa Kauppatorin tuntumassa. Lukion sisälle sen osana perustettiin v. 1988 valtakunnallinen musiikin erikoislukio, joka opetusministeriön v. 2004 tekemän päätöksen mukaisesti on yksi Suomen 13 musiikkilukiosta. Puolalanmäen lukion toiminnan pohjana ovat perinteet, nykyajan vaatimukset ja tulevaisuuden ennakointi muuttuvassa yhteiskunnassa. Lue lisää…


Ajankohtaista

Koulukoira Jedin päivä Puolalanmäen lukiossa

Lukiossamme työskentelee yhteisöpedagogi Annika työparinaan ihastuttava koulukoira Jedi. Katso tästä esittelyvideo Jedin päivästä.

Euroopan komission vuotuisen Juvenes Translatores -käännöskilpailun voitto Puolalanmäkeen

Lukiolaisille tarkoitetun Euroopan komission vuotuisen Juvenes Translatores -käännöskilpailun suomalaisvoittajaksi on valittu lukiomme toisen vuoden opiskelija Sanni Airola. Lisäksi kilpailussa jaettiin yhdeksälle suomalaiselle kunniamaininta, joista yhden sai toisen vuoden opiskelijamme Ilona Suominen. Lämpimät onnittelut molemmille! Lue lisää.

Kevään 2023 yo-koepäivät  

pe 24.3. reaali (psykologia, filosofia, historia, fysiikka, biologia) 
ma 27.3. toinen kotimainen kieli, pitkä ja keskipitkä oppimäärä
ke 29.3. reaali (uskonto, elämänkatsomustieto, yhteiskuntaoppi, kemia, maantiede, terveystieto) 

Kevään 2023 ylioppilastutkinnon tulokset lähetetään lukioille 16.5.2023. Tulokset ja kokelaan arvostellut koesuoritukset annetaan kokelaalle ja alle 18-vuotiaan kokelaan huoltajalle nähtäväksi Oma Opintopolku -verkkopalvelussa 17.5.2023 alkaen. Julkaisemisen yhteydessä tulokset luovutetaan myös korkeakoulujen yhteisvalinnan käyttöön. (Huom. Ajankohdat ovat alustavia ja muutokset niihin mahdollisia.)   


Kuva on linkki Puolalanmäen lukion vuosikertomukseen 2021-2022. Kuvassa on vuosikertomuksen kansi, joka esittää opiskelijan tekemää maalausta aiheenaan kukkaketo.     Kuva on linkki Puolalanmäen lukion uuden opiskelijan (LOPS 2021) opinto-oppaaseen 2022-2023. Kuvassa on opinto-oppaan kansilehti, jossa on Puolalanmäen lukion Aurakadun rakennuksen kuva.     Kuva on linkki Puolalanmäen lukion uuden opiskelijan (LOPS 2016) opinto-oppaaseen 2022-2023. Kuvassa on opinto-oppaan kansilehti, jossa on Puolalanmäen lukion Aurakadun rakennuksen kuva.


Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2021-2022 LOPS 2016 oppikirjalistaan. Kuvassa on kirjapino, jonka päällä on tietokone ja omena.    Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2021-2022 LOPS 2021 oppikirjalistaan. Kuvassa on kirjapino, jonka päällä on tietokone ja omena.      Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2020-2021 kurssitarjottimeen. Kuvituskuva, missä puinen tarjotin.


Kalenteri


 
Tämän URL-osoitteen avulla pääset kalenteriin selaimella.
Kalenteri omalla verkkosivullaan.

Tämän osoitteen avulla pääset kalenteriin muista sovelluksista.
iCal-osoite.