Tervetuloa Puolalanmäen lukion kotisivuille!

Puolalanmäen lukio toimii kolmessa historiallisesti arvokkaassa rakennuksessa, osittain yhdessä Puolalan yläkoulun kanssa. Rakennukset sijaitsevat kaupungin keskustassa Kauppatorin tuntumassa. Lukion sisälle sen osana perustettiin v. 1988 valtakunnallinen musiikin erikoislukio, joka opetusministeriön v. 2004 tekemän päätöksen mukaisesti on yksi Suomen 13 musiikkilukiosta. Puolalanmäen lukion toiminnan pohjana ovat perinteet, nykyajan vaatimukset ja tulevaisuuden ennakointi muuttuvassa yhteiskunnassa. Lue lisää…


Ajankohtaista

Toinen jakso alkaa tiistaina 6.10. ja silloin myös abit palaavat lähiopetukseen. Epidemian laajenemisen estämiseksi suosittelen kaikille maskin käyttöä tilanteessa, jossa lähikontaktia ei voi estää. Koronatilanne on Puolalanmäen lukiossa hyvä. Meillä ei ole tiedossa yhtään tartuntaa tai altistusta. Pidetään koronavilkut päällä ja toivotaan hyvän tilanteen jatkuvan. Pienet teot ratkaisevat. Sairaana ei tulla kouluun, huolehditaan hyvästä käsihygieniasta ja pidetään turvavälit. Tsemppiä arkeen!

Toisen jakson ruokailuvuorot.

Kanslian aukiolo:
Koulusihteeri on tavoitettavissa  arkisin klo 8.00–14.30. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi muutokset ovat mahdollisia. Seuraa tiedotteita.

 


Kuva on linkki Puolalanmäen lukion vuosikertomukseen 2019-2020. Kuvassa on vuosikertomuksen kansi, joka esittää graafisen piirroksen silmästä.     Kuva on linkki Puolalanmäen lukion opinto-oppaaseen 2020-2021. Kuvassa on opinto-oppaan kansilehti, jossa on Puolalanmäen lukion sisäportaat.     Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2020-2021 oppikirjalistaan. Kuvassa on kirjapino, jonka päällä on tietokone ja omena.      Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2020-2021 kurssitarjottimeen. Kuvituskuva.


Kalenteri


 
Tämän URL-osoitteen avulla pääset kalenteriin selaimella.
Kalenteri omalla verkkosivullaan.

Tämän osoitteen avulla pääset kalenteriin muista sovelluksista.
iCal-osoite.