Tervetuloa Puolalanmäen lukion kotisivuille!

Puolalanmäen lukio toimii kolmessa historiallisesti arvokkaassa rakennuksessa, osittain yhdessä Puolalan yläkoulun kanssa. Rakennukset sijaitsevat kaupungin keskustassa Kauppatorin tuntumassa. Lukion sisälle sen osana perustettiin v. 1988 valtakunnallinen musiikin erikoislukio, joka opetusministeriön v. 2004 tekemän päätöksen mukaisesti on yksi Suomen 13 musiikkilukiosta. Puolalanmäen lukion toiminnan pohjana ovat perinteet, nykyajan vaatimukset ja tulevaisuuden ennakointi muuttuvassa yhteiskunnassa. Lue lisää…


Ajankohtaista:

Uusintakoepäivä siirtyy aiemmaksi. Uusi päivä pe 5.3.2021 klo 15.00-18.00.

Olemme talvilomalla ma 22.2.-su 28.2. Talviloman jälkeen kakkoset kouluun ja ykköset etään. Hauskaa talvilomaa kaikille!

 
Hae opiskelemaan Puolalanmäen lukioon!
Yhteishaku syksyllä 2021 alkavaan toisen asteen koulutukseen alkaa 23.2. 
 

Esittelyillat

Koronatilanteesta johtuen emme järjestä tammikuulle suunniteltuja esittelyiltoja. Lukiomme esittelyä ja lisätietoja Hakijalle-sivulla. Tervetuloa!

Seuraavien viikkojen aikana kannattaa myös seurata Puolalanmäen lukion Instagram-tiliä (https://www.instagram.com/puolalanmaenlukio/)

 
Neljäs jakso  Puolalanmäen lukiossa
 
4. jaksossa opiskelu ja opetus tapahtuvat osin koulussa ja osin etänä. Pääsääntöisesti viikolla 7 ykkösten ryhmät koulussa, vk 8 talviloma, viikolla 9 kakkosten ryhmät koulussa. Valtioneuvoston tämän päivän (25.2.) linjauksen mukaan toinen aste siirtyy kolmeksi viikoksi etäopetukseen 8.3. alkaen. Arviointiviikon käytänteistä ilmoitetaan myöhemmin. 
 
Kevään 2021 ylioppilaskirjoitukset
 
Tietoa kevään 2021 ylioppilaskirjoituksista löytyy alla olevista linkeistä. Nopeatkin muutokset ovat mahdollisia eli käy kurkkaamassa täällä säännöllisesti. Tsemppiä valmistautumiseen!
 
 
Kanslian aukiolo
Kanslia on auki 8.00-14.00.

 


Kuva on linkki Puolalanmäen lukion vuosikertomukseen 2019-2020. Kuvassa on vuosikertomuksen kansi, joka esittää graafisen piirroksen silmästä.     Kuva on linkki Puolalanmäen lukion opinto-oppaaseen 2020-2021. Kuvassa on opinto-oppaan kansilehti, jossa on Puolalanmäen lukion sisäportaat.     Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2020-2021 oppikirjalistaan. Kuvassa on kirjapino, jonka päällä on tietokone ja omena.      Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2020-2021 kurssitarjottimeen. Kuvituskuva.


Kalenteri


 
Tämän URL-osoitteen avulla pääset kalenteriin selaimella.
Kalenteri omalla verkkosivullaan.

Tämän osoitteen avulla pääset kalenteriin muista sovelluksista.
iCal-osoite.