Tervetuloa Puolalanmäen lukion kotisivuille!

Puolalanmäen lukio toimii kolmessa historiallisesti arvokkaassa rakennuksessa, osittain yhdessä Puolalan yläkoulun kanssa. Rakennukset sijaitsevat kaupungin keskustassa Kauppatorin tuntumassa. Lukion sisälle sen osana perustettiin v. 1988 valtakunnallinen musiikin erikoislukio, joka opetusministeriön v. 2004 tekemän päätöksen mukaisesti on yksi Suomen 13 musiikkilukiosta. Puolalanmäen lukion toiminnan pohjana ovat perinteet, nykyajan vaatimukset ja tulevaisuuden ennakointi muuttuvassa yhteiskunnassa. Lue lisää…


Ajankohtaista:

Toisen vuositason kotiväenilta järjestetään etänä keskiviikkona 14.4.2021 klo 18.00 alkaen tästä linkistä.  Aiheena mm. edessä olevat yo-kirjoitukset ja jatko-opintoihin hakeutuminen. Tervetuloa!

Vanhojen tanssit 2021

Turun lukioiden vanhojen tanssipäivä siirretään syksyyn. Puolalanmäen lukion vanhojen tanssien uusi päivämäärä on to 19.8. Paikkana edelleen Logomo.

5. jakson järjestelyt Puolalanmäen lukiossa

5. jakson alun opiskelu ja opetus tapahtuvat osin koulussa ja osin etänä. Jakson loppupuolen toteutuksesta tiedämme myöhemmin.

Pääsääntöisesti jako menee näin (tarkemmat ryhmätiedot Wilmassa):

  • ti 13.4. – ke 14.4. ryhmät 19 ja jatkava ryhmä 18 koulussa, muut etänä
  • to 15.4. – pe 16.4. ryhmät 20 koulussa, muut etänä
  • ma 19.4. – pe 23.4. ryhmät 19 ja jatkava ryhmä 18 koulussa, muut etänä
  • ma 26.4. – pe 30.4. ryhmät 20 koulussa, muut etänä

Mikäli sinulla on lähiopetusta, mutta olet sairas tai karanteenissa, ole yhteydessä opettajaan, mikäli haluat kuitenkin osallistua tuntiin etäyhteydellä. Samoin voit pyytää etäyhteyttä, jos päivä on etänä yhtä tuntia lukuun ottamatta ja siirtyminen koululle on hankalaa.

Mikäli sinulla on jokin päivän tunti etänä, mutta olet muuten lähiopetuksessa koululla, voit jäädä etäopetustunnin ajaksi koulutaloon vapaaseen luokkaan tai aulatilaan.

Kaikki soitin- ja laulutunnit joko lähi- tai etäopetuksena. Sovi asiasta opettajan kanssa.
Äänenmuodostus pienryhmissä lähiopetuksena opettajan kanssa sovitulla tavalla.
Bändit, studio, musikaali, kuorot, orkesteri, yhteismusisointi, MTD, MSD ja SÄV opettajan kanssa sovitulla tavalla.

Ohjauksen ja opiskeluhuollon tapaamiset lähi- tai etätapaamisena.

Kakkosten liikunta ja ykkösten opotunnit opettajien kanssa sovitulla tavalla.

Ongelmatapauksissa, ole yhteydessä opettajaan.

Kanslian aukiolo

Kanslia on normaalisti avoinna klo 8.00 – 15.00.  Koulusihteerin sijaisena 15.3. alkaen toimii Kati Hatakka (040 5692 835).

 


Kuva on linkki Puolalanmäen lukion vuosikertomukseen 2019-2020. Kuvassa on vuosikertomuksen kansi, joka esittää graafisen piirroksen silmästä.     Kuva on linkki Puolalanmäen lukion opinto-oppaaseen 2020-2021. Kuvassa on opinto-oppaan kansilehti, jossa on Puolalanmäen lukion sisäportaat.     Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2020-2021 oppikirjalistaan. Kuvassa on kirjapino, jonka päällä on tietokone ja omena.      Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2020-2021 kurssitarjottimeen. Kuvituskuva.


Kalenteri


 
Tämän URL-osoitteen avulla pääset kalenteriin selaimella.
Kalenteri omalla verkkosivullaan.

Tämän osoitteen avulla pääset kalenteriin muista sovelluksista.
iCal-osoite.