Tervetuloa Puolalanmäen lukion kotisivuille!

Puolalanmäen lukio toimii kolmessa historiallisesti arvokkaassa rakennuksessa, osittain yhdessä Puolalan yläkoulun kanssa. Rakennukset sijaitsevat kaupungin keskustassa Kauppatorin tuntumassa. Lukion sisälle sen osana perustettiin v. 1988 valtakunnallinen musiikin erikoislukio, joka opetusministeriön v. 2004 tekemän päätöksen mukaisesti on yksi Suomen 13 musiikkilukiosta. Puolalanmäen lukion toiminnan pohjana ovat perinteet, nykyajan vaatimukset ja tulevaisuuden ennakointi muuttuvassa yhteiskunnassa. Lue lisää…


Ajankohtaista

Kevään 2021 yo-kirjoituksiin ilmoittautuminen
Opiskelijat ilmoittautuvat yo-kirjoituksiin Wilman kautta. Ohjeet on luettavissa Wilman linkeissä.
Mikäli olet valmistunut Puolalanmäen lukiosta keväällä 2020 tai aikaisemmin, voit ilmoittautua täydentämään tai uusimaan ylioppilaskokeita lukioomme. Ilmoittautuminen tehdään paikan päällä lukion kansliassa viimeistään ma 23.11. Sovi etukäteen aika koulusihteerin kanssa (p. 040 5692 835). Huomaa, että kevään koepäiviin on tullut muutos! Lue lisää YTL:n sivuilta.
 
Huikeaa Chorus Iuvenalis (Juve) ja kuoronjohtaja Timo Lehtovaara! Onnittelut menestyksestä Erik Fordell -kuorokilpailussa: jaettu toinen sija sekä kuoronjohtajan palkinto! https://www.kpkonsa.fi/tapahtumat/erik-fordell-grand-prix 
 
Toisen jakson ruokailuvuorot
 
Kanslian aukiolo:
Koulusihteeri on tavoitettavissa  arkisin klo 8.00–14.30. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi muutokset ovat mahdollisia. Seuraa tiedotteita.

 


Kuva on linkki Puolalanmäen lukion vuosikertomukseen 2019-2020. Kuvassa on vuosikertomuksen kansi, joka esittää graafisen piirroksen silmästä.     Kuva on linkki Puolalanmäen lukion opinto-oppaaseen 2020-2021. Kuvassa on opinto-oppaan kansilehti, jossa on Puolalanmäen lukion sisäportaat.     Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2020-2021 oppikirjalistaan. Kuvassa on kirjapino, jonka päällä on tietokone ja omena.      Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2020-2021 kurssitarjottimeen. Kuvituskuva.


Kalenteri


 
Tämän URL-osoitteen avulla pääset kalenteriin selaimella.
Kalenteri omalla verkkosivullaan.

Tämän osoitteen avulla pääset kalenteriin muista sovelluksista.
iCal-osoite.