Tervetuloa Puolalanmäen lukion kotisivuille!

Puolalanmäen lukio toimii kolmessa historiallisesti arvokkaassa rakennuksessa, osittain yhdessä Puolalan yläkoulun kanssa. Rakennukset sijaitsevat kaupungin keskustassa Kauppatorin tuntumassa. Lukion sisälle sen osana perustettiin v. 1988 valtakunnallinen musiikin erikoislukio, joka opetusministeriön v. 2004 tekemän päätöksen mukaisesti on yksi Suomen 13 musiikkilukiosta. Puolalanmäen lukion toiminnan pohjana ovat perinteet, nykyajan vaatimukset ja tulevaisuuden ennakointi muuttuvassa yhteiskunnassa. Lue lisää…


Ajankohtaista

 

Kutsu 1. vuositason huoltajille

Hyvä 1. vuositason opiskelijan kotiväki,

Lukuvuosi on pyörähtänyt käyntiin uusien ykkösten tutustuessa toisiinsa ja koulun käytänteisiin. Toivottavasti nuorenne on saanut hyvän startin lukiomatkalleen. Tuemme täällä koulun päässä parhaamme mukaan jokaista matkan aikana.

Pidämme tänä lukuvuonna kaksi 1. vuositason kotiväeniltaa siten, että ensimmäisessä esittäytyvät koulun rehtorit, opinto-ohjaajat ja ns. huoltamohenkilöstö. Huoltamoon kuuluvat erityisopettajat, kuraattorit, terveydenhoitaja, opintopsykologi ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Ensimmäinen tapaaminen pidetään torstaina 25.8. klo 18.00 alkaen osoitteessa Puutarhakatu 5, alasali. Illan tarkoituksena on tulla tutuiksi ja kertoa lukion mukanaan tuomista muutoksista nuoren elämään. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä pääsee paikalle.

Ryhmänohjaajat kutsuvat teidät koululle torstaina 3.11. toiseen kotiväeniltaan ryhmittäin. Silloin takana on ensimmäinen periodi arviointiviikkoineen ja ryhmänohjaajat voivat kertoa, miten lukio on alkanut.

Torstaina 25.8. alustava ohjelma:

kahvitarjoilu                                                                          opiskelijakunta (vapaaehtoinen kahvimaksu)

18.00            Illan avaus                                                        rehtorit Jatta Paakkinen ja Jouko Kauppinen

18.15            Mikä muuttuu, kun lukio alkaa?                   opinto-ohjaajat Johanna Ahonen ja Eija Pakola

18.35            Mistä apua, jos asiat eivät heti suju?           erityisopettaja Heli Ketovuori

                                                                                                 terveydenhoitaja Aino Kiviniemi

                                                                                                 kuraattori Sanna Pohjola

                                                                                                 psyk.terveydenhoitaja Heli Suominen

                                                                                                 opintopsykologi, Susan Lehtinen

18.50            Kysymyksiä ja keskustelua

19.00            Ilta päättyy  

Ystävällisin terveisin

 Jouko Kauppinen                                  Jatta Paakkinen

 rehtori                                                      apulaisrehtori


Kuva on linkki Puolalanmäen lukion vuosikertomukseen 2021-2022. Kuvassa on vuosikertomuksen kansi, joka esittää opiskelijan tekemää maalausta aiheenaan kukkaketo.     Kuva on linkki Puolalanmäen lukion uuden opiskelijan (LOPS 2021) opinto-oppaaseen 2022-2023. Kuvassa on opinto-oppaan kansilehti, jossa on Puolalanmäen lukion Aurakadun rakennuksen kuva.     Kuva on linkki Puolalanmäen lukion uuden opiskelijan (LOPS 2016) opinto-oppaaseen 2022-2023. Kuvassa on opinto-oppaan kansilehti, jossa on Puolalanmäen lukion Aurakadun rakennuksen kuva.


Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2021-2022 LOPS 2016 oppikirjalistaan. Kuvassa on kirjapino, jonka päällä on tietokone ja omena.    Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2021-2022 LOPS 2021 oppikirjalistaan. Kuvassa on kirjapino, jonka päällä on tietokone ja omena.      Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2020-2021 kurssitarjottimeen. Kuvituskuva, missä puinen tarjotin.


Kalenteri


 
Tämän URL-osoitteen avulla pääset kalenteriin selaimella.
Kalenteri omalla verkkosivullaan.

Tämän osoitteen avulla pääset kalenteriin muista sovelluksista.
iCal-osoite.