Tervetuloa Puolalanmäen lukion kotisivuille!

Puolalanmäen lukio toimii kolmessa historiallisesti arvokkaassa rakennuksessa, osittain yhdessä Puolalan yläkoulun kanssa. Rakennukset sijaitsevat kaupungin keskustassa Kauppatorin tuntumassa. Lukion sisälle sen osana perustettiin v. 1988 valtakunnallinen musiikin erikoislukio, joka opetusministeriön v. 2004 tekemän päätöksen mukaisesti on yksi Suomen 13 musiikkilukiosta. Puolalanmäen lukion toiminnan pohjana ovat perinteet, nykyajan vaatimukset ja tulevaisuuden ennakointi muuttuvassa yhteiskunnassa. Lue lisää…


Ajankohtaista

Hae meille Puolalanmäkeen!

Yhteishaku 22.2. klo 8.00 – 22.3.2022 klo 15.00.

Etäesittelyillat tiistaina 25.1. klo 18.30 (musiikkilinja) ja keskiviikkona 26.1. klo 18.30 (yleislinja)

Lue lisää Hakijalle -sivuilta.

 

Tiedoksi ja ohjeeksi kouluihin ja päiväkoteihin koronatilanteesta

Koronavirustapausten voimakkaasti lisäännyttyä Turussa tartunnanjäljitykseen on kehittynyt merkittävää viivettä ja yhä pienempi osa tartunnoista tulee tartuntatautiviranomaisten tietoon. Turussa luovutaan altistuneiden jäljityksestä terveydenhuollon yksiköitä, hoivalaitoksia ja asumisyksiköitä lukuun ottamatta. Tällöin koronajäljitystä ei enää pystytä toteuttamaan kouluissa tai varhaiskasvatuksessa tapahtuviin altistumistilanteisiin, vaikka altistumisia Turun kouluissa ei pitäisi edes laajan jo 1. luokalta lähtevän maskien käytön ja muiden koronavarotoimien vuoksi edes syntyä. 

Oireisten lasten ja nuorten on tärkeää sairastaa kotona ja välttää sairaana perheen ulkopuolisia kontakteja mahdollisuuksien mukaan. Myös oireettomia perheenjäseniä suositellaan välttämään kontakteja viiden vuorokauden ajan sairastuneen perheenjäsenen oireiden alkamisen jälkeen.

Jos perheessä on koronaa, suositellaan että lapsia ei viedä silloin päiväkotiin tai kouluun.

Uudet ohjeet lasten ja nuorten hengitystieinfektioista, koronavirustestiin hakeutumisesta ja koronajäljityksestä ovat voimassa 13.1.2022 alkaen.

  • Turun tartuntatautien yksikkö ei enää jäljitä COVID-19-infektion tartuntaketjuja, eikä näin ollen ole enää yhteydessä altistuneisiin terveydenhuollon yksiköitä, hoivalaitoksia ja asumisyksiköitä lukuun ottamatta. 
  • Oireisten lasten, nuorten ja aikuisten on tärkeää sairastaa kotona ja välttää sairaana perheen ulkopuolisia kontakteja mahdollisuuksien mukaan. Myös oireettomia perheenjäseniä suositellaan välttämään kontakteja.
  • Kotitestausta ei edellytetä, mutta se toimii omahoitoa tukevana toimena.
  • Yksikön tietoon tulevia koronatartuntoja ei tarvitse ilmoittaa johdolle tai viestinnälle.
  • Kouluissa ja oppilaitoksissa maskeja suositellaan käytettäväksi 1. luokasta lähtien. Maskeja käyttämällä vältytään altistuksilta.
  • Yksiköt seuraavat sairauspoissaolojen määriä kuten normaalistikin. Tapauskohtaisesti kouluissa voidaan muokata toimintaa, mikäli sairauspoissaolojen kokonaismäärä sitä vaatii.
Ohjeistuksia ja lisätietoa:

 

Kanslian aukiolo

Kanslia on avoinna klo 8.00-12.00.

 


Kuva on linkki Puolalanmäen lukion vuosikertomukseen 2020-2021. Kuvassa on vuosikertomuksen kansi, joka esittää opiskelijan tekemää maalausta aiheenaan aurinko.     Kuva on linkki Puolalanmäen lukion opiskelijan (LOPS 2016) opinto-oppaaseen 2021-2022. Kuvassa on opinto-oppaan kansilehti, jossa on Puolalanmäen lukion Aurakadun rakennuksen kuva.     Kuva on linkki Puolalanmäen lukion uuden opiskelijan (LOPS 2021) opinto-oppaaseen 2021-2022. Kuvassa on opinto-oppaan kansilehti, jossa on Puolalanmäen lukion Aurakadun rakennuksen kuva.


Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2021-2022 LOPS 2016 oppikirjalistaan. Kuvassa on kirjapino, jonka päällä on tietokone ja omena.    Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2021-2022 LOPS 2021 oppikirjalistaan. Kuvassa on kirjapino, jonka päällä on tietokone ja omena.      Kuva on linkki Puolalanmäen lukion lukuvuoden 2020-2021 kurssitarjottimeen. Kuvituskuva, missä puinen tarjotin.


Kalenteri


 
Tämän URL-osoitteen avulla pääset kalenteriin selaimella.
Kalenteri omalla verkkosivullaan.

Tämän osoitteen avulla pääset kalenteriin muista sovelluksista.
iCal-osoite.