Beskriv en process

Fotouppgift:

Välj en enkel arbetsprocess som du kan beskriva i sin helhet. Till exempel vikning av kläder eller tvätt av händerna. Dela upp processen i sex viktiga steg och namnge dem. Oavsett arbetsprocessen måste det finnas exakt sex olika stadier.

  • Beskriv varje steg i processen som ett videoklipp på 5-10 sekunder. Tänk på hur detta steg bäst illustreras med fotografering för varje scen.
  • Förklara stegets titel med tal när du spelar in.

Visningsuppgift:

Berätta först för tittarna vad arbetsprocessen handlar om. Titta på stegen i processen utan ljud. Det är upp till tittarna att tolka vad som händer i bildens scen. Fotograferna kan hjälpa till med tips och ledtrådar vid behov. Men sträva efter att tittarna slutligen ser innehållet själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *