Puropellon koulun esittelyilta Teamsissa 12.1.2022 klo 18.30 alkaen

Hei!

Tervetuloa Puropellon koulun esittelyiltaan keskiviikkona 12.1.2022 klo 18.30 eteenpäin. Esittely tapahtuu Teams-kokouksen avulla. Muuta esittelymateriaalia sekä liittymisojeet kokoukseen löytyvät alla olevan linkin takaa.

https://sites.google.com/edu.turku.fi/esittelypuropelto/etusivu

Kello 18.30 – 19.00 tavoitatte koko henkilökunnan Teamsissä. Silloin on mahdollisuus esittää kysymyksiä yläkouluun siirtymisestä ja keskustella yleisesti rehtorin ja opettajien kanssa.

Kello 19.00 – 19.30 on oma osuus liikuntalinjasta kiinnostuneille. Silloin keskusteluun liittyvät myös urheiluakatemian valmentajia. He vastaavat liikuntalinjaa koskeviin kysymyksiin.

Koska tällä kertaa huoltajilla ei ole mahdollisuutta tutustua Puropeltoon ja puropeltolaisiin kasvokkain, teimme kaksi videota. Ensimmäisessä videossa rehtori Mervi Viipuri kertoo opiskelusta Puropellon koulussa ja esittelee muuta henkilökuntaa. Toisessa videossa aineenopettajat esittäytyvät oppiaineiden esittelyn lomassa. Myös ohjaajat esittäytyvät. Linkit videoihin löytyvät niin ikään alussa mainitusta osoitteesta.

Lämpimästi tervetuloa linjoille!

Puropellon koulun henkilökunta

Koska kuudesluokkalaisilla ja heidän huoltajillaan ei ollut mahdollisuutta tutustua Puropeltoon ja puropeltolaisiin kasvokkain, teimme kaksi videota.

Ensimmäisessä videossa rehtori Mervi Viipuri kertoo opiskelusta Puropellon koulussa ja esittelee muuta henkilökuntaa. Toisessa videossa aineenopettajat esittäytyvät oppiaineiden esittelyn lomassa. Myös ohjaajat esittäytyvät.