Tervetuloa aloittamaan uutta lukuvuotta Puropellon kouluun

Puropellossa järjestetään uusille 7.luokkalaisille mahdollisuus tulla tapaamaan luokanvalvojaansa ja uusia luokkakavereita maanantaina 10.8.2020 klo 13.00–13.45 /14.00. Sään salliessa nuoret kokoontuvat Kunnallissairaalan puoleiselle pihalle, josta luokanvalvoja noutaa heidät omaan kotiluokkaansa. Sateen sattuessa kokoontuminen tapahtuu koulun liikuntasalissa (2. krs). Edelleen on hyvä muistaa turvavälit kavereidenkin kesken, vaikka pitkästä aikaan taas tavataan.

Varsinainen lukuvuosi alkaa 7.luokkalaisten osalta keskiviikkona 12.8.2020 klo 8.00. Kokoonnumme uudelleen Kunnallissairaalan puoleiselle pihalle, josta luokittain siirrytään omaan kotiluokkaan. Päivä päättyy noin klo 12.

8.- ja 9.-luokkalaiset aloittavat kouluvuoden klo 9.00 omissa kotiluokissaan. Oppilaiden ensimmäinen koulupäivä päättyy noin klo 12.00.

Torstaista eteenpäin opiskelemme lukujärjestyksen mukaisesti.

Aurinkoista elokuun alkua kaikille ja pian nähdään!

Puropellon koulun väki