Tukioppilaiden vuosi

Viimeinen peruskoulun lukuvuosi on takanamme, ja muistoksi jäävät ikimuistoiset yhteiset hetket. Vaikka vallitseva pandemia on valitettavasti puuttunut arkeemme huomattavasti, se ei ole lannistanut meitä tukareita. Me pyrimme järjestämään tapahtumia ympäri vuoden ja tietenkin pitämään yllä hyvää yhteishenkeä.

Ehkä ikimuistoisimmat tapahtumat sijoittuvat syksylle. Saimme tutustua koulurauhan tapahtumiin ja saimme jopa mahdollisuuden osallistua koulurauhan tapahtuman järjestelyyn. Toimintamme myös koostuu paljon seiskojen tutustuttamisesta kouluumme. Olemme mm. pitänyt heille luokkatunteja, pikkujouluja sekä tutustumista kouluumme. Jouluna järjestimme myös tonttujahdin koulumme kaikille oppilaille. Kävimme myös päihdekoulutuksen, joka oli hyvin mielenkiintoinen ja varsinkin tärkeä tässä iässä.

Tänä vuonna järjestimme myös ysigaalan yseille. Juhlimme ysejä, jotka lopettavat peruskoulun ja lähtevät uusille taipaleille. Tässä juhlassa mm. jaettiin titteleitä koulumme yseille sekä nautittiin muusta ohjelmasta. Takuuvarmasti nämä kaikki kokemukset jäävät mieleemme ja ovat olleet rikastuttamassa arkeamme tänä poikkeuksellisena vuonna.

Ilmoitustaululla on taustana afrikkalainen kangas. Kankaan päälle on koottu kuvia ja tietoja kenialaisesta kummioppilaasta.
Toukokuussa tukioppilaat keräsivät neljäsataa euroa kenialaisen kummioppilaan koulunkäynin tukemiseksi.