Luolavuoren koulun kirja- ja tarinointimessut

Luolavuoren koulussa on kuluneena lukuvuonna ollut monialaisen oppimiskokonaisuuden aiheena tarinat, lukeminen ja kirjallisuus.Huhtikuussa samaan aikaan valtakunnallisen lukuviikon kanssa vietettiin lukuviikkoa, jolloin luettiin tai kuunneltiin tarinoita teemojen mukaan eri puolilla koulua sekä myös ulkona. Luokissa kerättiin lukuminuutteja, jotka sitten muutettiin tunneiksi. Lukuviikon aamut oli mahdollista aloittaa rehtoreiden satuhetkillä Teamsin kautta.

MOK-teema huipentui viime perjantaina 19.5. koko koulun yhteisillä kirja- ja tarinointimessuilla päätalon liikuntasalissa. Messuilla oli esillä hieno kattaus eri vuosiluokkien kirjavinkkauksia sekä oppilaiden omia kirjoitelmia ja kuvitusta. Miten hienoja hahmoja ja maailmoja oppilaat ovat lukuvuoden aikana luoneetkaan! Mukana oli myös toimintapisteitä, joissa sai esimerkiksi vastata kirjallisuusaiheisiin Kahoot-kysymyksiin tai kuunnella tarinoita Tarinateltassa. Messuvieraiden kesken arvottiin vanhempainyhdistys Vuokon lahjakortit kirjakauppaan. Messut olivat yleisömenestys!
.

Arviointi