Tanssikerho BODissa

Luolavuoren koulun säkenöivä tanssikerho esiintyi Beat of Dance-tanssikatselmuksessa esityksellä ”Heilutaan”. Katselmus pidettiin Työväenopistolla ja oli Koulutanssin tuki ry:n juhlavuoden osa, yleisteemana tietysti ”juhlat”. Luolavuoren tanssikerhon koreografia oltiin tehty yhdessä opettajan ja oppilaiden kanssa.

Viisaasti vesillä

Kahdeksas- ja yhdeksäsluokkalaiset pääsivät oppimaan pelastautumis- ja pelastustaitoja uima-altaalla Suomen uimaopetus- ja hengepelastusliiton Viisaasti vesillä kampanjassa.

Taidetestaajat

Koulun kasit olivat 28.2. Taidetestaajat-reissulla Helsingissä katsomassa Madama Butterfly -oopperaa.

”Hyvä, koska oli paljon tunteita.”
”Hyvä mutta vähän outo.”
”Oli aika pitkä.”
”Se perus ooppera. Kovaa laulamista, draamaa, rakkautta ja joku aina kuolee. 8/10.”
”Loppukohtaus ois pitäny näyttää.”
”Ei ehkä ihan ollut mun juttu.”
”Todenmukainen, vaikka ei perustu tositapahtumiin, niin aikakausi oli sellainen, että olisi voinut tapahtua.”
”Ihan jees.”
”Ihan hyvä.”

Ja sitten sapuskaa ja kotiin!

 

Forum Marinum

Kuutosluokkalaiset vierailivat Elämyspolun kutsumana Forum Marinum-merenkulkumuseossa. Opastetut kierrokset olivat mielenkiintoisia ja yllättäviä tietoja kerrytettiin esimerkiksi merimiehen elämästä.

Luolavuoren koulussa vietetään sanomalehtiviikkoa

Sanomalehtiviikolla saamme lukea koko viikon ajan Turun Sanomia ja monitoimitilassa voi tehdä monipuolisia sanomalehtitehtäviä askartelusta pelaamiseen. Osa oppilaista lisäksi vieraili Mäntyrinteen vanhainkodissa lukemassa sanomalehtiä vanhuksille.

Viikko huipentuu perjantaiseen Turun Sanomien päätoimittaja Riitta Monton vierailuun.

Korisbuumi

Luolavuoren koulun 2A- ja 2B -luokkien oppilaat osallistuivat Ilpoisten koulussa järjestettyyn Korisbuumi-tapahtumaan. Kouluamme edusti 4 joukkuetta, joissa kaikissa oli oppilaita molemmista luokista. Kiitos järjestäjille ihanasta liikunnallisesta päivästä!

 

Koripalloilua

Tiistaina 12.12. Turun NMKY:stä Hannu Naumanen ja koripalloilija Ella olivat pitämässä Luolavuoren koulun oppilaille koripallon näytetunteja. Koripallon pelaaminen oli oppilaista mieluisaa. Kiitokset Hannulle ja Ellalle päivästä😊

Kakkosluokat elokuvissa

Luolavuoren koulun 2.vuosiluokka kävi Finnkinossa katsomassa tunteita herättävää Paddington-elokuvaa. Elokuvan aikana salissa kuultiin naurun pyrskähdyksiä, mutta kyyneliltäkään ei vältytty. Kerrassaan upeasti tehty elokuva ja ihastuttava Paddington❤