Eerikkilä Respect Cup -jalkapalloturnaus

Tiistaina 14.5. Luolavuoren koulusta osallistuu 15 oppilasta neljän aikuisen kanssa erityislasten ja -nuorten Eerikkilä Respect Cup – jalkapalloturnaukseen.

Linkin takaa lisää tietoa ja TPS-TV:n haastattelu, jossa erityisluokanopettaja Jani Rothberg sekä seiskaluokan oppilas Erik Haglund kertovat fiiliksistään turnaukseen osallistumisesta.

Eerikkilä järjestää perinteisen jalkapalloturnauksen erityislapsille

 

Vaikuta!

5-6C luokka osallistui Taksvärkki ry:n globaalikasvatuksen Vaikuta!-työpajaan, joka kannustaa nuoria aktiiviseen vaikuttamiseen.

Oppilaat valitsivat työpajan aiheeksi luonnonsuojelun ja tekivät ryhmätyönä kaksi julistetta aiheeseen liittyen.

Tämän lisäksi laajensimme aihetta myös 5lk. kuvikseen, jossa oppilaat tekivät ryhmätyön ”Ei roskia ruokalistalle”.

NYT-kotiratakisa

Luolavuoren koulun kaikki 1. – 3. luokkien oppilaat osallistuivat NYT-kotiratakisaan, jossa joukkueena koetetaan perusliikuntaliikkeitä suorittamalla saada mahdollisimman nopea aika.

 

Kelkkailun riemua

Vanhempainyhdistyksemme Vuokko organisoi postikorttimyynti-kampanjan, jonka tuloilla ostettiin kouluun kaksi kelkkaa liikuntarajoitteisille oppilaille. Asser pääsi ensimmäisten joukossa testaamaan kelkkaa käytännössä.

Iso Kiitos vanhempainyhdistykselle ja kaikille korttikampanjaan osallistuneille!

Liikkuva koulu

Turun Liikkuva Koulu-hankkeen myötä Luolavuoren alakoulun luokat saivat hankkia välineitä, jotka tuovat aktiivisuutta ja toiminnallisuutta oppitunneille. Luokkiin hankittiin mm. patjoja, palloja, tasapainolautoja jne. Kuvissa ykkösluokkalaiset käyttävät yhteisiä aktiivinen matematiikka-välineitä käytävätyöskentelyyn.

Raketit lentoon

Luokka 2-3C on tehnyt avaruusraketteja ja planeettoja. Lähde sinäkin kuvistunnilla hauskalle avaruusseikkailulle. Helppoa ja hauskaa! Samalla kierrätämme ja säästämme luontoa.

5A Vimman nukketeatteripajassa

5A-luokka työskenteli innokkaasti Vimman nukketeatterityöpajassa helmikuisena pakkaspäivänä. Lopputuloksena kaikki saivat aikaan aivan upeita hahmoja, joilla jatketaan esitysten tekoa äidinkielen tunneilla koulussa. Hauska päivä!

Liikennejärjestelyt ja turvallisuus

Nyt kun lunta on tullut kunnolla ja ajoväylät ovat ahtaita ja liukkaita, haluaisimme muistuttaa huoltajia Luolavuorentien koulutalon liikennejärjestelyistä.

Aamuisin Luolavuorentiellä on melkoinen taksiliikenne, minkä johdosta pyritään välttämään kaikenlaista turhaa jalankulkua parkkipaikalla isojen autojen seassa. Jos vain mahdollista oppilaiden olisi hyvä kulkea aamuisin kouluun Takamaantien suunnasta. Jos oppilas jää pois auton kyydistä parkkipaikalla, on hyvä noudattaa kuvan ajo-opasteita. Autoista siirrytään suorinta tietä koulurakennukseen sisälle tai sisäkautta välituntipihalle. Yläparkkipaikalle ei kannata missään tilanteessa mennä, koska mäki on liukas ja autoja on tiheään.