Knit ’n ’Tag Turku

Knit ’n’ Tag Turku -neulegraffiti-tapahtuma järjestetään jo kuudennen kerran Turun Aurajokirannassa. Erilaiset käsityöteokset ovat nähtävillä jokirannan lehmuksissa 13.5.-28.5.2023 ja myös meidän koulullamme on siellä oma puu!

 

Knit 'n' tag
Tätä projektia on aloitettu meidän koululla jo syksyllä, kun on lähdetty suunnittelemaan ja ideoimaan Urbaani unelma – unelmien koulu -teeman pohjalta, millainen olisi meidän unelmiemme koulu. Puussa olevien QR-koodien takaa löydät näitä unelmia ja haaveita. Useat koulumme oppilaat ovat saaneet tähän teokseen oman kädenjälkensä ja puusta löytyykin valtavasti erilaisia käsityötekniikoita virkkauksesta kuvansiirtoon sekä neulomisesta rautalankaprojekteihin. Puu on saanut kauniin, värikkään, iloisen ja juuri meidän näköisemme ”vaatetuksen” yhdessä tehdyistä käsitöistä.

 

Menkää ehdottomasti nauttimaan meidän sekä kaikkien muiden koristelemista puista seuraavien kahden viikon aikana! Meidän koulumme puu on täl puol jokke, eli Vanhan Suurtorin puolella, neljäs puu Tuomiokirkkosillalta katsottuna. 🙂