Liikuntalinja

Alakoulun liikuntalinja

Alakoulun liikuntalinja on sinua varten, jos olet aktiivinen liikkuja, liikut mielelläsi  monipuolisesti, haluat kokeilla eri lajeja ja olet innokas oppimaan uusia liikunnallisia taitoja. Teemme myös yhteistyötä liikuntaseurojen kanssa.

Tervetuloa Vasaramäen alakoulun liikuntalinjalle!

Yläkoulun Urheiluluokat

Urheiluluokkien tavoitteena on tukea urheilusta innostuneen lapsen ja nuoren kasvua terveeksi urheilijaksi, edistää oppilaan hyvinvointia ja koulunkäynnin onnistumista sekä kannustaa nuoria minipuoliseen  harjoitteluun ja liikunnalliseen elämäntapaan.

Urheiluluokilla  harjoitellaan monipuolisesti liikunnallisia perustaitoja ja fyysisiä ominaisuuksia ja luodaan näin pohjaa lapsen ja nuoren terveelle kehitykselle ja lajikohtaiselle harjoittelulle. Urheiluluokkatoiminta  mahdollistaa liikunnan määrän lisäämisen ja lajivalmennuksen yhdessä Turun Seudun Urheiluakatemian ja seurojen kanssa.

Vasaramäen yläkoulussa voit hakea jalkapallo- salibandy-, tanssi ja voimistelu- sekä  yleisvalmennuslinjalle.

Sekä alakoulun liikuntalinjasta että yläkoulun urheiluluokista löydät lisää tietoa Vasaramäen koulun opetussuunnitelmasta.

Vasaramäen yläkoulu on mukana Suomen Olympiakomitean urheiluyläkoulutoiminnassa: http://www.sport.fi/huippu-urheilu/urheiluakatemiat/ylakoulutoiminta