Taitaja2019 Joensuu TAI-kilpailijat ja lajit

Painotekniikka

Laji sisältää graafisen tuotantotoiminnan kokonaisuudessaan.

Kilpailutehtävät sisältävät tiedoston käsittelyä, arkkioffsetpainamista, digi- ja suurkuvatulostusta  sekä tuotteiden viimeistelyä eri menetelmillä. Mainos- ja autoteippausten valmistus ja asennus ovat tulleet myös osaksi kilpailua.

Turun ammatti-instituutin kilpailija:

Olen Emma Gröhn ja asun Turussa. Opiskelen Juhannuskukkulan koulutalossa painoviestinnän perustutkintoa tavoitteena valmistua painotuotanto assistentiksi.
Mukana kilpailutoiminnassa olen koska haluan haastaa itseni kehittymään alalla ja valitsemassani ammatissa. Olisihan se myös hienoa olla Suomen mestari omalla alalla. Tämä saavutus varmasti helpottaisi myös tulevaisuuden työllistymistä. Olen valmistutunut kisaan harjoittelemalla valmentajani johdolla ja tekemällä monipuolisesti erilaisia painopuolen töitä. Vierailut myös eri työpaikoilla ovat avartaneet omaa ammatillista osaamista. Vahvuutenani Taitaja-kilpailussa ovat näppärät kädet, hyvät hermot, päättäväisyys sekä kekseliäisyys. Näitä kaikkia tarvitaan hyvään lopputulokseen pyrittäessä. Harrastan kutomista ja oman koiran kanssa touhuamista.

Mottoni on: If you never try, you’ll never know

Yhteistyökumppanit:

Valmentaja:

Jukka Tuokko