402 Ilmastointiasennus

Ilmanvaihtoasennuslajin kilpailutehtävinä on ilmanvaihtoasentajan työtehtäviin kuuluvia kiinteistöjen ilmanvaihtokanavien asennuksia, ilmanvaihdon mittaus- ja säätötöitä, Excelin-käyttöä sekä ilmastointipeltisepän töitä. Kilpailijat pukeutuvat alan vaatimusten mukaisiin suojavarusteisiin. Lisäksi jokaisella on mukana oma lv-asentajan pakki työkaluineen. Kilpailijat saavat LVI-suunnitelman, jonka mukaan työtehtävä tehdään. Kilpailussa menestyminen edellyttää laadukasta työn jälkeä, oikeita työtapoja ja työturvallisia työskentelytapoja.

Turun ammatti-instituutin kilpailijat:

Olen Anton Saarelainen ja asun Turussa. Opiskelen talotekniikka-alaa ja valmistun ilmastointiasentajaksi. Lähdin kilpailutoimintaan, sillä halusin kokea uusia asioita. Valmentaudun harjoittelemalla erilaisia kisatehtäviä koulussa, lisäksi teen mielikuvaharjoituksia vapaa-ajalla. Tärkein työkaluni on mittauksessa käytettävä rullamitta merkiltään Talmeter . Vahvuuteni on kyky työskennellä kiireettömästi tiukassa aikataulussa. Minulla ei ole mitään erityisiä harrastuksia.

 

Olen Emil Valtonen ja asun Turussa. Opiskelen talotekniikka-alaa ja valmistun ilmastointiasentajaksi. Lähdin kilpailutoimintaan, sillä halusin kokemuksia. Valmentaudun harjoittelemalla erilaisia kisatehtäviä koulussa. Tärkein työkaluni on mittauksessa käytettävä rullamitta merkiltään Talmeter. Vahvuuteni on olla rauhallinen. Minulla ei ole mitään erityisiä harrastuksia.

 

Valmentaja:

Egert Viitala