Tanssitaiteilija Atte Kilpinen vieraili Puropellon koululla

Puropellon koulun entinen oppilas Atte Kilpinen vieraili koulullamme 31.5.2023. Vierailu oli osa MOK-viikkoamme (monialainen oppimiskokonaisuus) ja ammattiesittelysarjaa, jonka aikana kuulimme tanssitaiteilijan lisäksi ICT-alan henkilöstöasiantuntijaa ja lentäjää.

Kaikki ammattinsa esittelijät puhuivat innon, unelmien ja omien vahvuuksien tunnistamisen sekä oman lähtötason ja tavoitteen välisen etäisyyden tunnistamisen merkityksestä. He korostivat myös vuorovaikutuksen, yhteistyön ja verkostojen merkitystä sekä tähän liittyvien valmiuksien kehittämisen tärkeyttä. Puheissa korostui vaihtoehtoisten polkujen ja työnteon merkitys.

Atte Kilpinen on Kansallisbaletin tanssija, joka vierailee eri tanssiryhmissä ympäri maapalloa. Hän korosti omien kokemuksien ja tuntemuksien jakamisen, sinnikkyyden, vastoinkäymisten hyödyntämisen, positiivisen asenteen, erilaisten ihmisten kunnioittamisen ja itsensä ohjaamisen merkitystä. Lisää tietoa tanssitaiteilijasta löytyy osoitteesta https://www.attekilpinen.com.

Suurkiitos puhujille!