Puropellon koulun esittelyilta kuudensien luokkien oppilaiden huoltajille

Kuudesluokkalaisten ja heidän huoltajiensa mielissä saattaa pyöriä näin joulukiireidenkin keskellä yläkoulun valinta. Puropellon koulun väki toivottaa kuudesluokkalaisten oppilaiden vanhemmat lämpimästi tervetulleiksi informaatiotilaisuuteen tammikuussa. Informaatiotilaisuus pidetään Puropellon koulussa, Sepänkatu 11, tiistaina 12.1.2016 klo 18.30. Tilaisuus kuvataan ja se on katsottavissa täältä.  Suoratoiston katsominen edellyttää tilin luomista Livestream-palveluun, mutta se on yksinkertainen toimenpide.

Jos Puropellon koulu on turkulaisen oppilaan oma yläkoulu eikä hän hae koulumme liikuntaluokalle, erillistä hakemusta ei tarvitse tehdä. Mikäli nuori haluaa aloittaa yläkouluopiskelunsa Puropellon koulussa, vaikka hänen oma yläkoulunsa on jokin muu, hakemus muuhun kuin omaan kouluun tehdään Wilma-järjestelmässä. Vieraskuntalaisen on täytettävä vieraskuntalaisten oppilaiden hakemuslomake ja toimitettava se kouluun. Kaikki hakemukset tulee toimittaa haettuun kouluun 25.1.2016 mennessä.

Edellä mainittujen hakemusmenettelyjen lisäksi koulumme liikuntaluokalle hakevan on toimittava seuraavasti. Liikuntaluokalle hakeminen tapahtuu Turun Wilma-järjestelmässä. Jos käyttöoikeutta Wilmaan ei ole, voi joko ladata hakulomakkeen tai ottaa yhteyttä Puropellon kouluun paperisen hakemuksen saamiseksi. Myös liikuntaluokkahakemukset tulee toimittaa kouluun 25.1.2016 mennessä.