Tukioppilaiden vuosi

Tukioppilasvuosi alkoi torstaina 10.8 ihanan aurinkoisena. Heti seuraavana päivänä me tukarit pääsimme tutustumaan omiin kummiluokkiimme, ja osa meistä kiersi koulu-Laurin ja oppilaiden järjestämiä rasteja luokkien mukana, osa jäi ylläpitämään rasteja. Osallistuimme kaksi päivää kestävään päihdekoulutukseen, johon sisältyi työpaja sekä keskustelua päihteistä. Syksyn mittaan tukarit järjestivät omille seiskaluokilleen luokkatunteja sekä päihdevalistustunteja. Halloweenin aikaan tukarit rakensivat legendaarisen kauhukäytävän ullakolle, järjestivät kahvilan sekä kasvomaalausta. Joulunaikaan pidettiin Itämeri-teemainen kahvila itämeriviikon inspiroimana yhdessä oppilaskunnan hallituksen kanssa.

Kevään alussa valittiin uudet tukarit koulumme kasiluokkalaisista. Yhteistyössä kasien tukareiden kanssa järjestettiin Kenia-kahvila kenialaisen kummioppilaan Faith Awuor Juman opinnot näin mahdollistaen. Maaliskuussa alkoi ysigaalan suunnittelu ja työnjako. Suunnittelu huipentui hienoon ysigaalaan 28.5. Oli mukavaa kaikkien kokoontua yhteen vielä viimeisen kerran. Tukioppilasvuotemme päättyi kesäkuun alussa kauniissa tilaisuudessa konserttitalolla.