Taidepäivä ja retkipäivä

Viimeisen viikon torstaita vietettiin taidepäivän merkeissä.  Oppilaat  toteuttivat luokittain teoksen, missä saattoi ottaa kuvan kaverin kanssa, yksin tai koko luokkana ”photobooth”-tyyppisesti.

Laatoitukselle on piirretty pastillinsävyisiä planeettoja, tähtiä ja iso jäätelötöttörä. Tässä "avaruudessa" leijuu myös yksi oppilas.
8c luokan taideteos ylsi raadin arvioimana voittajaksi.

Kiertokävelyillä seitsemännen luokan oppilaat tutustuivat Turun patsaisiin, kahdeksasluokkalaiset kiersivät Sotiemme Turku-reitin ja yhdeksäsluokkalaiset ArkkitehtTOURin. Kaikki pääsivät katsomaan ja kuulemaan omia ja lukion bändejä Vimmaan, kevään bändikatselmukseen.

Lukuvuoden viimeistä perjantaita vietettiin jo perinteisin menoin retkipäivän muodossa. Peruskoulunsa päättävät viettivät päivää luokanohjaajansa kanssa itse valitsemallaan tavalla. Yksi luokka lähti retkeilemään Ruissaloon ja toinen Linnanmäelle. Osa oppilaista halusi viettää päivää tutuksi tulleessa koulussamme.

7- ja 8-luokkalaiset viettivät päivän Kupittaan kauniissa puistossa. Aloitimme koulupäivän kävelemällä koululta reippaasti puistoon. Jokainen luokka oli etukäteen miettinyt kivaa yhteistä tekemistä. Koulu-Laurikin oli kehitellyt pientä ohjelmaa, johon sai päivän mittaan osallistua. Ainakin norsupallon pelaajia oli runsain mitoin.

Tällä kertaa sää ei hellinyt retkeilijöitä, mutta onneksi iloinen mieli ja mukava seura lämmitti!