Alakoulun musiikkiluokat

Syksyn aikana valmistauduimme kahteen joulukonserttiin, alakoulun omaan Kynttilän valossa –kirkkokonserttiin ja alakoulun, yläkoulun ja musiikkilukion yhteiseen Valon aika –joulukonserttiin Logomossa. Molemmat joulukonsertit onnistuivat loistavasti! Tuomiokirkossa oli tarjolla perinteistä joulutunnelmaa ja Logomossa uudistunut ja monitaiteellinen show. Lisäksi joulun alla keikkailimme veteraanien ja kouluvaarien joulujuhlissa.

Keväällä tapahtui monenlaista mukavaa musiikin saralla. 4E pääsi esiintymään Pikkuli-lastenlaulukonserttiin Lasten musiikkijuhlille. Lauluja myös levytettiin lukuvuoden aikana useampaan otteeseen. Tämä oli kaikille uusi ja jännittävä kokemus.

Keväällä Cantitare oli esiintymässä Talvisodan päättymisen muistojuhlassa Turun tuomiokirkossa. Lisäksi saimme maaliskuussa kuorovieraita Jyväskylästä, kun Vox Aurea -lapsikuoro tuli Turkuun musisoimaan kanssamme.

6E valmisti kevään aikana musiikkinäytelmän Taikahuhuilu, jota esitettiin yhteensä kuusi kertaa sekä oppilaille että kotiväelle. 

Lisäksi olimme sekä syksyllä että keväällä kuoroleireillä Turun kristillisellä opistolla.

Koko alakoulun musiikkiluokkien yhteinen kevätkonsertti Matkalla pidettiin tällä kertaa omassa koulussa. Konsertti koostui erilaisista matka-aiheisista lauluista ja soitoista. Säestäjänä oli jo perinteinen taitava isäbändi ja tunnelma konserteissa oli aivan mahtava! 

Tästä lukuvuodesta kiittäen ja virkistävää kesälomaa toivottaen,

Aila ja Oona