Lähiluokat 1 -6

Lukuvuosi alkoi tutuissa peruskorjatuissa tiloissa. Kouluvuoden ensimmäinen lähiluokkien tapahtuma järjestettiin syyskuun alussa, kun kokoonnuimme olympialaisiin Paavo Nurmi stadionille. Lämpimässä syyssäässä oppilaat pääsivät tutustumaan ryhmissään myös toisten lähiluokkien oppilaisiin ja samalla kokeilemaan yleisurheilulajeja.

Syyslukukauden huipennus kummitoiminnassa oli kummiluokkien yhteinen Halloween-tapahtuma. Ykkösluokkalaiset vierailivat ylimmän kerroksen piazzalla ja suorittivat isompien oppilaiden heille valmistelevat tehtävärastit. Tänä vuonna joulujuhlat järjestettiin linjoittain. Lähikoululuokkien juhlassa saimme yhteislaulujen lisäksi nauttia oppilaiden esityksistä haiku-runojen, tonttutanssin sekä lasten oikeuksien pohjalta.

Lukuvuoden aikana koulutyötä värittivät niin koronakäytännöt ja –poissaolot sekä Arkean että kuntatyöntekijöiden lakot. Näistä huolimatta emme joutuneet siirtymään etäopetukseen, vaan saimme työskennellä lähiopetuksessa. Harmillisesti lähikoululuokkien yhteinen syksyinen pihatapahtuma sekä Estradi kutsuu –tapahtuma jouduttiin perumaan.

Pääsiäisviikolla järjestettiin vanhempainyhdistyksen toimesta koulullamme myyjäiset ja arpajaiset, joissa 6. ja 5. luokkalaiset saivat toimia myyjinä. Monet kodit olivat osallistuneet arpajaispalkintojen hankkimiseen ja oppilaille arpajaisvoitot olivat mieluisia. Viimeisellä kouluviikolla lähikoululuokat tekivät yhteisen retken Katariinanlaakson ulkoilualueelle. Huoltajat pääsivät osallistumaan jälleen myös kevätjuhliimme uusitussa liikuntasalissa.