Alakoulun musiikkiluokat

Syksyn alkajaisiksi toivotettiin sekä uudet että vanhat musiikkiluokkalaiset tervetulleiksi uuteen lukuvuoteen Musiikkituki ry:n järjestämässä pihatapahtumassa Kupittaan Seikkailupuistossa. Kuorot leireilivät syyskuussa onnistuneesti Turun kristillisellä opistolla.

Lokakuussa Soiton ja laulun iltaa vietettiin laulupainotteisesti Sibelius-museossa. Kuorolaulu upeassa museotilassa loi hienon tunnelman pimenevään syysiltaan. Lokakuussa myös 6E esitti H.C. Andersenin satuun pohjautuvan musiikkinäytelmän Villijoutsenet Sepänkadulla omassa luokassaan. Tiivis harjoittelujakso syksyllä sekä 4 ilta- ja 8 päivänäytöstä sujuivat loistavasti ja tarjosivat ikimuistoisia yhdessä tekemisen hetkiä koko luokalle.

Yökohtaus 6E:n musiikkinäytelmästä Villijoutsenet. Näyttämöllä eläimiä kuunvalossa.
6E satumaisissa tunnelmissa musiikkinäytelmässään Villijoutsenet.

Perinteinen alakoulun musiikkiluokkien joulukonsertti Kynttilän valossa järjestettiin marraskuussa Turun tuomiokirkossa. Ohjelma sisälsi sekä vanhoja että uusia joululauluja laulaen ja soittaen. Kuorot esiintyivät myös koulun adventtikirkossa sekä oppilaiden joulujuhlissa Turun työväenopistolla.

Koulun kuorot Tuomiokirkossa kuorokorokkeilla laulamassa. Kuoronjohtajat edessä johtamassa.
Piccolot ja Cantitare joulutunnelmissa Kynttilän valossa -konsertissa Tuomiokirkossa.

Kevätlukukauden aluksi tammikuussa osa Piccoloista esiintyi musiikkiluokkien infotilaisuudessa Sepänkadulla. Kevään kuoroleirit pidettiin helmikuussa syksyn tapaan Turun kristillisellä opistolla. Tällä kertaa saimme leirille vieraaksemme Tero Pajusen, joka piti meille laulutyöpajan. Laulamisen lisäksi nautittiin opiston maukkaista tarjoiluista sekä ulkoilusta.

Maaliskuussa Piccolojen oli tarkoitus esiintyä Turun filharmonisen orkesterin kanssa Muumiperheen lauluseikkailu -konserteissa. Huhtikuun lopussa koko kuoron oli tarkoitus esiintyä elokuvateemaisissa kevätkonserteissa Sigyn-salissa.
Mutta kuinkas sitten kävikään…