7A-luokan Suomi 100 -teemapäivä

Päivä alkoi lipunnostolla koko koulun voimin. Tunnelma oli aika levoton, eikä kukaan jaksanut keskittyä itse tapahtumaan.

Lipunnoston jälkeen siirryttiin omille pajapisteille. 7A:n paja kertoi 1970-luvusta.

Pajalla katsottiin 70-luvun uutiset, jotka oppilaat olivat itse tehneet. Uutisissa käsiteltiin mm. viihdettä, muotia, musiikkia, autoja, urheilua ja discoa. Uutisten jälkeen pelattiin Kahoot-testiä, jossa testattiin, mitä oppilaat oppivat 70-luvun uutisista.

Muiden oppilaiden mielestä 7A:n paja oli kiinnostava ja Kahoot-testi oli mielestä kiva lisäys. Pajalla opittiin paljon uutta.

Pajan pitäjien mielestä oppilaat olivat rauhallisesti ja keskittyivät olennaiseen. Kaikki meni hyvin eikä ongelmia ilmaantunut.

7A-luokan oppilaat kiersivät samalla muissa pajoissa ja heidän mielestään oli mukavaa ja kiinnostavaa oppia uusia asioita menneistä vuosikymmenistä.

Jotkin pajat olisivat olleet kiinnostavampia, jos pajojen pitäjät olisivat olleet itse kiinnostuneita omasta aiheestaan.
Yleistunnelma 7A:n pajalla oli rauhallinen ja keskittynyt. Päivä oli hyvin onnistunut, mutta osa oppilaista olisivat mieluimmin nukkuneet kotonaan koko lauantaipäivän.

Santeri, Julia, Abdinasir, Lotta, Aada, Wolferiina 9C