Tiistai 9.10

Tiistaina olimme koulussa

Heräsin 5.50 ja aamiaisen jälkeen lähdimme koululle. Metromatka kesti 1.5h. Metrot olivat aina niin täynnä, ettemme päässeet istumaan ja jouduimme tunkeutumaan metroihin, jotta ovet menisivät kiinni.

Kouluun saavuttuamme vaihdoimme sisäkengät, jonka jälkeen menimme tunneille. Minulla oli ensimmäisenä liikuntaa, jossa kokeilimme Kendoa. Kendō on japanilaiseen miekkailuun pohjautuva kamppailulaji, jossa saa pisteitä osumista vartaloon. Minun mielestäni se oli ihan mukava kokemus.

Tämän jälkeen oli japania, joka oli hiukan pitkästyttävää, koska opettaja ei puhunut sanaakaan englantia. Seuraavaksi menin englannin tunnille, jossa keskustelimme pienissä ryhmissä Suomesta. Olimme ostaneet ennen koulun alkua myyntiautomaatista lounaslaput, joilla saimme annokset ruokalasta. Ruokavaihtoehtoja oli noin 50. Kaikki niistä oli japaniksi, joten en voinut tietää, mitä ruokaa saisin. Ruoka oli onneksi todella hyvää ja maksoi vain 4 e.

Lounaan jälkeen olin vielä japanin ja matematiikan tunneilla, jonka jälkeen meillä oli Club Activities. Minä menin pöytätennikseen, joka oli ihan hauskaa. Pelasin monen japanilaisen kanssa ja sain onneksi vähän tasoitusta. Osa oli myös nyt Kendossa, josta kuva alla

Koulu loppui viiden aikoihin ja menin houstini kanssa kotiin. Lähdimme samantien katselemaan Tokyota Nellin ja Matildan sekä heidän houstiensa kanssa. Kävimme mm. Tokyo Stationilla.

– Viljami Luomala