8A- ja 2D-luokan talvinen retkipäivä

Torstaina 10.2.2022

Olimme sopineet kummiluokkien 8A ja 2D kesken talvisesta retkipäivästä. Etukäteen olimme tilanneet retkieväät, pakanneet tavarat sekä selvittäneet bussiaikataulut.

Retkipäivän aamuna sää oli aurinkoinen ja sehän sopi meille mainiosti! Tapasimme koulun pihassa ja lähdimme yhdessä kävelemään kohti bussipysäkkiä. Menimme bussilla numero 18 Impivaaraan ja kävelimme siitä Impparin grillikatokselle. Tässä kohtaa pikkukummit saivat toivoa tekemistä, osa lähti pulkkamäkeen ja osa jäi sytyttämään nuotiota. Näimme myös tuttuja Spesiasta, meidän koulun vanhoja oppilaita.

Pulkkamäki oli töyssyinen, mutkikas, mutta todella hauska! Mäenlaskun jälkeen kaikilla oli kova nälkä. Repuista kaivettiin eväät isoille ja pienille. Eväsleivät, mehut ja makkarat maistuivat herkullisilta raikkaassa ulkoilmassa. Ennen kouluun palaamista laskettiin viimeiset laskut. Jätimme tulen nuotioon seuraaville grillaajille, pienille päiväkotilaisille.
Kaikilla meillä oli kiva retkipäivä, toivottavasti pääsemme keväällä vielä uudelleen tekemään yhdessä jotain mukavaa!

-8A luokka