Onnea Seinäjoen kaupunginkirjasto Rakkaudesta kirjaan -palkinnon johdosta!

Rakkaudesta kirjaan -palkinto Seinäjoen kaupunginkirjastolle Lukuliekki-pelistä

Seinäjoen kaupunginkirjasto palkittiin 22.10.2020 Helsingin Kirjamessujen yhteydessä Rakkaudesta kirjaan -palkinnolla tunnustuksena Lukuliekki-pelistä ja lukudiplomityöstä.

Tunnustus tekee mahdolliseksi lukudiplomitoiminnan jatkumisen Seinäjoella sekä mahdollistaa kirjavinkkarien jalkautumisen Seinäjoen ympäristökuntiin, joihin he voivat viedä tietoa Lukuliekki-pelistä.

Seinäjoen kaupunginkirjaston Lukuliekki-peliin voi tutustua Eepos-kirjastojen verkkosivuilla. Lisätietoa pelistä sekä palkinnosta myös Seinäjoen verkkosivuilla.

Rakkaudesta kirjaan -tunnustuspalkinto

Tunnustuspalkinto myönnetään lukuharrastuksen hyväksi tehdystä työstä yksityishenkilölle tai yhteisölle, joka on pitkään ja ansiokkaasti edistänyt lukuharrastusta ja kirjallisuuden asemaa tai muulla tavoin omalla toiminnallaan tehnyt kirjallisuutta tunnetuksi.

Vuosittain myönnettävän tunnustuspalkinnon voittajat julkistetaan Helsingin Kirjamessuilla. Palkinto on myönnetty vuodesta 2001. Palkinnon voittaja sai tunnustuksen lisäksi 5 000 euron rahapalkinnon, jonka myöntää Suomen Messusäätiö. Lisätietoa Rakkaudesta kirjaan -tunnustuspalkinnosta Helsingin kirjamessujen verkkosivulta.

Seinäjoen kaupunginkirjaston palvelupäällikkö Outi Kytöniemen ja erikoiskirjastovirkailija Maria Lehtolan radiohaastattelu tunnustuspalkintoon liittyen on kuunneltavissa Yle Areenassa. Haastattelijana Anne Elhaimer.

Onnittelut Seinäjoen kaupunginkirjastolle!

Onnittelut Seinäjoen kaupunginkirjastolle hienosta tunnustuksesta ja onnistuneesta Lukuleikki-pelistä!

Suuntaa lukemiseen! -projektin puolesta

Henrik Hurme, lukukoordinaattori