2 reaktioner till “Inside Out Thought Bubbles”

 1. Hej, jag skulle gärna testa men det verkar inte som den är tillgänglig här i Finland. Blir den det testar jag gärna.

 2. På tal om gratis appar och just bubblor så har jag har gjort ett gratis spel på svenska som heter Bubbla! som går ut på att lära sig att stava till olika ord genom ett roligt upplägg baserat på lek-och-lär-pedagogik.

  Barnet får se ett ord och ska därefter panga bubblor med olika bokstäver i, och försöka göra det i rätt ordning så att ordet blir komplett. Då blir ordet först bokstaverat med ljud, och därefter uppläst samtidigt som barnet får se ett foto av det ordet betyder.

  Jag har själv en son som precis fyllt fem, och jag uppskattar inte alla appar och spel fyllda med olämplig reklam som finns därute.

  Därför ville jag erbjuda en utvecklande och rolig app för barn som är intresserade av ord och bokstäver, med förhoppningen om att det hjälper dem på sin resa mot ett livslångt läsande.

  Jag vet att min son gillar att Bubbla! i alla fall. Så det skulle vara kul att höra vad du tycker om du har lusta att testa 🙂

  Bubbla! finns till iPad, iPhone och Android, och är helt gratis utan reklam eller köp i app.

  App Store: https://apps.apple.com/se/app/rise-up/id1543170038

  Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Prulfat.Bubbla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *