Opettajille ja luennoitsijoille

Tuntiopettajaksi työväenopistoon?

Jos olet kiinnostunut tarjoutumaan opettajaksi työväenopistoon ja tunnet että olet tähän työhön soveltuva, voit ottaa yhteyttä meihin. Yhteydenottosi voit osoittaa asianomaisen oppiaineryhmän tiimivastaavalle (linkki: https://blog.edu.turku.fi/tyovaenopisto/henkilokunta) tai rehtorille. Työväenopisto laatii kurssiohjelman kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin, joten oikea aika opettajaksi tarjoutumiselle on kevättalvi tai syksyn puoliväli. Satunnaista opettajatarvetta, kuten sijaisuuksia, voi olla muulloinkin.

Moodle

Opettajat voivat käyttää Moodlea opetuksessaan: luo käyttäjätunnus https://taito-vanha.edu.turku.fi/login/signup.php ja pyydä itsellesi Moodle-kurssi osoitteesta mika.tammenkoski[at]turku.fi

– Kirjautumisosoite: Taito-vanha.edu.turku.fi

Hellewi

– Kirjautumisosoite: https://turku.opistopalvelut.fi

– Käyttäjätunnukset: mika.tammenkoski[at]turku.fi

– Henkilörekisteri: Kurssien tai ryhmien hallintajärjestelmän henkilötietokanta (Hellewi) https://rekisteri.turku.fi/

Turku-sähköposti

– Tuntiopettaja voi halutessaan anoa itselleen työsähköpostia: allekirjoita opettajainhuoneen lomakelaatikosta löytyvä Turun kaupungin tietosuoja- ja tietoturvaohje ja palauta se toimistoon. Huom.! Turku-posti on voimassa vain työsopimuksen ollessa voimassa!

 

Lomakkeet tulostettavaksi

Kurssiehdotuslomake. Palauta lomake tiimivastaavalle viimeistään 6.3.2020. Kurssisuunnittelun ohjeistus.

– Matkalaskulomake (tulossa 08/2020)

– Tuntiopettajan palkkatietolomake. (tulossa 08/2020) Tällä lomakkeella lmoitetaan HelleWi-palkanmaksussa huomioimattomat opetus- ja muun työn tunnit.

– Tuntiopettajan henkilötietolomake (tulossa 08/2020).

– Palkan muutosilmoitus. (Tulossa 08/2020).  Tällä lomakkeella KAIKKI palkkaan vaikuttavat muutokset kuten kokoontumiskertojen muutos/peruutus, sijaiset jne.

Luennoitsijoille


Luentoihin liittyvät ehdotukset, toiveet ja palautteen voi lähettää luentovastaavalle osoitteeseen tyovis.luennot@turku.fi tai 040 827 9777.

Luennoitsijan ohje

Luentotilat

– Luennoitsijan palkkiotietolomake (tulossa 08/2020)

– Matkalaskulomake (tulossa 08/2020)

Verkkoluentojen oikeuksien myöntämislomake