Opistolaisyhdistys

Kulttuuri- ja retkeilytoimikunta, toiminta-ohjelma, 2022

ke 30.3.2022 Salon Veturitalli ja Modernintaiteen museo Emma. Lähtö Kaskenkatu 5 klo 9.30. Takaisin Turussa n. klo 20.30 Ensimmäinen kohden Saloon Veturitalli. Lounas Muurlassa (ensisijainen – voi olla remontissa, sitten joku muu) ja matka jatkuu Emmaan. Opastukset molemmissa museoissa. WeeGeessä (Sama rakennus Emman kanssa)  on myös museo KAMU, Espoon Kaupungin museo. Siihen voi tutustua omatoimisesti. Hinta 65 €, ei mus.korttia / 50€ jos on museokortti tai jos on yli 70 v vaikka ei olisi museokorttia Veturitalli: ARNOLD NEWMAN – MASTERCLASS     UUDEN MUOTOKUVAN SYNTY  Emma: DANIEL BUREN

pe 29.4.2022 tutustuminen Suomen Kello- ja korumuseoon, Kruunu.  Lähtö Kaskenkatu 5 klo 9.00. Olemme Turussa n. klo 19.00. Hki:ssä pian klo 11.00 jälkeen – Hki ohjelma on vapaa. Pääkaupunki jätetään klo 14.30 ja jatketaan Espooseen, Kruunuun. Hinta joka sis. edestakaiset bussimatkat, sis.pääsyn ja opastuksen Kruunussa: 42 € työssäkäyvä / 36 € eläkel.ja opisk. / 30 € jos on museokortti tai on yli 70 v (vaikka ei olisi museokorttia) . Sitovat ilm. viim. 28.3.2022

ti 21.6.2022 vesireitti Hämeenlinna Tre. Lähtö bussilla Kaskenkatu 5  klo 8.30. Olemme takaisin Turussa n 22.00. Hämeenlinnassa hyppäämme alukseen m/s Silver Moon, (ravintolatilat sekä A-oikeudet) . Laivalla buffet joka kuuluu hintaan. Reitin varrella ovat mm. Hattulan kirkot, Hämeen linna, Vanajavesi ja Sääksämäen silta

Pysähdymme Visavuoreen klo 13.50 – 15.00. Visavuoressa, jossa on mahdollista tutustua kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakotiin sekä hänen lapsenlapsensa Kari Suomalaisen kuuluisaan pilapiirrostuotantoon. Sis.pääsy ei kuulu hintaan, mutta ilmoita jos olet halukas vierailemaan museossa.

Visavuoresta matka jatkuu toisella aluksella, m/s Silver Star. Laivassa on kahvila, jossa tarjolla mm. pientä syötävää.  Loppu reitin varrella näkee vesiltä Pyynikin ja Pispalan komeat harjut, Sotkanvirran vaikuttavan kapeikon Nokialla.

Mikäli kyllästyt vesireitteihin, voit nousta bussiin Lempäälässä. Bussi tuo sinut Tampereelle, jonne loput laivamatkaajat saapuvat ja kotimatka alkaa klo 19.50/20.00

Retkipäivän hinta on eläkel. 106 € , työssäkäyvä  118 €  Hinta sis. Bussimatkat Turku-Hämeenlinna/ Tre-Tku, laivamatkat ja lounaan.  Sitovat ilmoittautumiset 17.5.2022

—–

Covid 19-epidemia voi aiheuttaa muutoksia.

Lisätiedot, ilmoittautumiset ja mahdolliset peruutuspaikat:

phkirjasto@gmail.com tai tekstiviesti (kerro lähettäjän nimi) : 044 565 1167 / Pirjo


 

Turun työväenopiston opiskelijat ry. on rekisteröity opistolaisyhdistys, johon jokainen opistoon kirjoittautunut voi liittyä ilman erillistä jäsenmaksua.

Jäsenkortteja saa opiston toimistosta (Kaskenkatu 5, 2. krs). Jäsenkortti lunastetaan vain kerran ja se on voimassa aina, kun olet kirjoittautunut opiston opiskelijaksi.

Opistolaisyhdistyksen kokouksissa opiskelijoilla on mahdollisuus esittää opiston johdolle opinto-ohjelmaa koskevia toivomuksia ja aloitteita.

Opistolaisyhdistyksen säännöt uusittiin vuonna 2016. Säännöt: Turun-Tyovaenopiston-Opiskelijat-ry-n-vahvistetut-saannot-hyvaksytty-29112016.

Opistolaisyhdistys tiedottaa toiminnastaan pari kertaa vuodessa ilmestyvässä toimintaohjelmassa, jota on jaossa opiston Kaskenkadun toimipisteessä. Lisäksi tapahtumista tiedotetaan opistotalon ala-aulassa olevalla ilmoitustaululla.

Tiedokas on opistolaisyhdistyksen lehti, joka ilmestyy syksyllä ja keväällä. Siihen tarkoitetut kirjoitukset voi jättää opiston toimistoon yhteystiedoilla varustettuna ja tiedotustoimikunnalle osoitettuna. Kirjoitusten sisäänjättöajat ovat 10. syyskuuta ja 10. tammikuuta mennessä.

 

Avaa tästä uusin Tiedokas (108)

Avaa tästä edeltävä Tiedokas (107)

Tervetuloa mukaan toimintaan. Lisätietoja voit kysyä Pirjo Haapalalta (yhdistyksen puheenjohtaja), puh. 044 565 1167.

Opistolaisyhdistyksen jäsenkortti ja voimassaoleva opiston opintomaksun kuitti on pidettävä aina mukana kaikissa opistolaisyhdistyksen tilaisuuksissa.

Opistolaisyhdistyksen kevät- ja kesäkauden 2022 toimintaohjelma:
toim-ohj-tekst-K2022 ja K2022-ohjelma

Tervetuloa mukaan toimintaan!