Pikselianimaatioita uudella tavalla

Osa meistä on niin vahoja alalla, että muistaa Osbornen olevan tietokonemerkki: Osborne 1 tietokoneen (julkaistiin 1981 ja oli ensimmäisiä kaupallisesti menenstyneitä kannettavia) sekä 2000-luvun alkupuolella kouluistakin löytyneitä Mikrologin nimen alla myytyjä tuotteita.

Pitkään aikaan en ollut itsekään ko. firmasta ja hämmästykseni olikin melkoinen kun messuilta löytyi Divoomuk niminen firma joka markkinoi ohjelmoitavaa pikselitaidetta toistavia laitteita, joiden valmistaja oli Osborne Tehnologies – sama firma tuntuu muuten myös tekevän meiltäkin löytyviä Catchbox -heittomikrofoneja.

Osaston mielenkiintoisin uutuus oli Pixoo Backpack nimillä kulkeva uutuus (ei vielä markkinoilla) johon saattoi matkapuhelimen sovelluksella siirtää helposti omaa pikselitaidettaan ja pakkohan sitä oli minunkin kokeilla 🙂

Terveisiä Suomesta

Ajatus hyvä, mutta 99 punnan hinta vaan tuntui vielä hieman kovalta hienosta pikseliscreenistä heikohkon repun selkämyksessä – ehkäpä sitten kun tuote oikeasti lanseerataan…

Kategoria(t): BETT. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.