Opetuskerta yhdellä sormella?

Bett-tapahtuman lukuisista näytteilleasettajista yksi erottautui joukosta esittelemällä tuotteen, jolla voi hallita uudella tavalla projektorin kautta tapahtuvia esityksiä. Kyseessä on älysormi, jonka avulla voi hallita projektorin kautta nähtävää esitystä. Tuote tekee pinnasta, johon kuva heijastetaan vuorovaikutteisen. Heijastuspintana voi olla esim. valkokangas, valkoinen seinä tai pöytä. Uutta tässä tuotteessa on etätoiminto eli heijastuspintaan ei tarvitse koskea. Lisäksi liikeohjaus antaa 3-ulotteisuuden tuntua esitykseen. Syvyysvaikutelman lisäksi sormi toimii normaalina hiirenä, lasersoittimina ja se ottaa vastaan äänikomentoja.

Varsinainen laite kiinnitetään etusormeen.

Laite kiinnitetään etusormeen.

Tuote herätti paljon kiinnostusta vierailijoissa ja vierailimme osastolla vielä toisenakin päivänä, jotta olisimme saaneet hieman tarkempia teknisiä tietoja laitteesta. Varsinaisia ”speksejä” emme kuitenkaan onnistuneet saamaan. Jätimme yhteystiedot ja jäämme odottamaan Birdin tarkempia teknisiä faktoja.

Bird_osastoa

Birdin esittely keräsi paljon kiinnostuneita vierailjoita

Tuotteen esittelyvideo:
https://www.youtube.com/watch?v=Wzsa0zYH-tQ&feature=youtu.be

Toteutukseen tarvitaan näkemämme perusteella:
– Projektori(mallilla ja merkillä ei ole merkitystä)
– Heijastuspinta(valkokangas, seinä, pöytä)
– Bird paketti(sormilaite, latauslaite, bluetooth sensori projektorin lähellä)
– Tietokone, johon asennetaan tuotteen ohjelmisto
– Hinta noin 250 USD
– Valmistusmaa:Israel

Kategoria(t): BETT Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.