Turun BETT-blogi starttaa!

BETT on vuosittain järjestettävä Euroopan suurin, kansainvälinen opetusteknologian tapahtuma Lontoossa, johon osallistuu myös satoja suomalaisia opetusalan toimijoita. Kaiken kaikkiaan tapahtumaan odotetaan tänä vuonna 35 000 opetusalan ammattilaista. Tapahtumaan kytkeytyy paljon myös muuta toimintaa jo tiistaista alkaen, kuten mahdollisuus kouluvierailuhin edistyksellisissä yksiköissä.

Tässä blogissa Turun sivistystoimialalta vuoden 2014 tapahtumaan osallistuvat raportoivat näkemästään ja kokemastaan. BETTiin tänä vuonna osallistuvat Kari Rajala (Klassillinen lukio), Ville Vehmanen ja Lauri Ruotsalainen (TSYKin lukio), Juho Airola ja Juha Pitkänen (Kerttulin lukio) sekä Jouni Paakkinen (TOP-keskus). Osallistujat eivät matkusta yhtenä ryhmänä, joten luvassa on havaintoja tapahtuman eri puolilta sekä eri oheisvierailuista.

Seuraa tätä blogia tapahtuman aikana (22.-25.1.2014) sekä sen jälkeen, jolloin jaamme vielä sulattelun jälkeisiä jälkitunnelmia.

Muiden suomalaisten vieraiden tunnelmia voi seurata esim. Twitterissä hashtagillä #finnbett ja kansainvälisesti #bett2014.

Tietoja Jouni Paakkinen

Tietokone opetuksessa - TOP-keskus
Kategoria(t): BETT. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.