Taitaja2019 Joensuu TAI-kilpailijat ja lajit

Puhdistuspalvelu

Toimitilahuoltaja ja kodinhuoltaja ovat kotityö- ja puhdistuspalvelualan sekä asiakaspalvelun ammattilaisia. Heidän työtehtäviinsä kuuluu ylläpito- ja perussiivousta sekä erilaisia palvelutehtäviä mm. ateriapalvelua, tekstiilien huoltoa ja kokouspalvelutehtäviä.

Toimitilahuoltajalta ja kodinhuoltajalta vaaditaan puhdistuspalvelu- ja asiakaspalvelutehtävien hallinnan lisäksi yhteistyökykyä, joustavuutta ja kykyä huomioida erilaisten asiakkaiden tarpeet. Puhdistuspalvelun kilpailutehtävinä voivat olla esimerkiksi ylläpitosiivous työohjeen mukaan, tekstiilienhuoltotehtävät ja kokousjärjestelyjen toteutus.

Turun ammatti-instituutin kilpailija:

Olen Saara Ruti ja asun Turussa. Opiskelen kotityö- ja puhdistuspalvelualan perustutkintoa. Valmistun keväällä nimikkeellä toimitilahuoltaja. Lähdin mukaan kilpailutoimintaan, sillä aina pitää olla pientä jännitystä elämässä. Uskon saavani kilpailusta taas uutta tietoa ja taitoa ammattiani varten, näen se itselleni hienoksi mahdollisuudeksi. Valmistaudun kilpailuun harjoittelemalla ohjaavan opettajani johdolla. Harjoittelemme pääosin koulumme tiloissa. Varmasti vierailemme myös eri yrityksissä tutustumassa erilaisiin siivoustilanteisiin ja koneisiin Tärkein työkaluni Taitajakisoissa on maalaisjärki ja rauhallisuus. Vahvuuteni minulla on olla panikoimatta kilapilutilanteessa. Harrastan paljon erilaista liikuntaa mm. triathlonia, sekä elokuvien katselua.

Mottoni pidän toteamusta: ”Tehdään täysillä tai ei ollenkaan”.

Yhteistyökumppanit:

Valmentaja:

Seija Lehmus