Taitaja2019 Joensuu TAI-kilpailijat ja lajit

Hiusmuotoilu

Parturi-kampaaja osaa palvella asiakasta monipuolisesti erilaisissa hiusten, ihon ja parran käsittelyssä. Hiusalan ammattilaisen työtehtäviin kuuluvat hiusten leikkaaminen ja partakäsittelyt, kampaukset ja ehostaminen sekä värjäys- ja permanenttikäsittelyt.

Lisäksi parturi-kampaajalla tulee olla alan työelämässä tarpeellista osaamista, kuten asiakkaan kokonaisvaltaista tyylipalvelua sekä hiusten hoito- ja muotoilukokonaisuuksien tekemisessä vaadittavaa osaamista.

Turun ammatti-instituutin kilpailija:

Olen Alona Yershova ja asun Loimaalla. Tällä hetkellä opiskelen hiusalaa Turun ammatti-instituutin Aninkaisten yksikössä. Valmistun tänä keväänä toive ammattiini parturi-kampaajaksi. Kilpailutoimintaan lähdin mukaan, koska haluan kehittää ja haastaa itseäni. Ilman harjoituksia ei voi kilpailla ja harjoituksien aikana oppii todella paljon uutta/mitä ei ole opetettu peruskoulutuksessa. Kilpailuun valmistautuminen on ammatillisesti kehittävää aikaa. Henkisesti pidän mieleni tyyneenä ja muuten harjoittelen koulussa kerran tai kaksi viikossa, kotona/töissä kun on aikaa. Asiakkaita tehdessään pidän kilpailutilanteen mielessä. Tärkein työkaluni Taitajakilpailuissa on itsekuri.
Vahvuutenani pidän ammattitaitokilpailuissa tyyneyttäni ja eri tilanteiden hallintaa. Tällä hetkellä en paljoa ehdi harrastaa mutta elokuvien katseluun sentään onneksi jää aikaa.

Mottoni on Don’t stop until you’re proud

Yhteistyökumppani:

Valmentaja:

Marja Sillanpää