Taitaja2019 Joensuu TAI-kilpailijat ja lajit

Verkkosivujen tuottaminen

Verkkosivujen tuottaminen on monipuolinen laji, jossa kilpailijoilta vaaditaan taiteellista luovuutta sekä kykyä toteuttaa käytettävyydeltään miellyttäviä ja teknisesti toimivia verkkosivustoja.

Kilpailijan on tunnettava hyvin verkkosivujen tuottamisprosessin eri vaiheet. Tekniikan lisäksi kilpailijan on ymmärrettävä asiakkaan vaatimukset ja tulkittava ne valmiiksi toteutukseksi. Lisäksi kilpailijan on huomioitava sivuston käyttäjät ja käyttäjäryhmien erityistarpeet.

Turun ammatti-instituutin kilpailijat:

Olen Eelis Lynne ja kotikuntani on Turku. Opiskelen Juhannuskukkulan koulutalossa tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoa. Valmistun aikanaan Datanomiksi. Kukaan ei kysynyt minua mukaan aikaisempina vuosina, niin oli nyt pakko, viimeisenä vuotena tulla hakemaan mitali. Viimeiset 6 vuotta olen oma toimisesti opettanut itselleni koodausta ja muita tietokone-juttuja.
Tärkein työkaluni Taitaja kilpailuissa on jakoavain. Se on yleistyökalu, joka sopii moneen paikkaan, mutta ei mihinkään hyvin. Kokeillaan nyt sitä tässäkin. Vahvuuksiani ammattitaitokilpailuissa ovat leikkimielisyys ja huumorintaju. Harrastan autoilua, pingistä ja ”tietokoneilua”.

Mottoni on: Voitto ei ole tärkeintä, vaan vastustajan täydellinen nurjertaminen.

Olen Matias Paavilainen ja tällä hetkellä asuinpaikkani on Kaarina. Opiskelen Juhannuskukkulan koulutalossa tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoa. Valmistun aikanaan Datanomiksi.
Kilpailutoimintaan innostuin kun luokanvalvojani asiaan innosti ensimmäisten kouluviikkojen aikana. Taitajakilpailuissa tärkein työkaluni on tietysti tietokone.
Harrastan aktiivisesti Golfia.

 

Olen Mikk Raudsepp ja kotikuntani on Turku. Opiskelen Juhannuskukkulan koulutalossa tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoa. Valmistun aikanaan Datanomiksi. Mukaan kilpailutoimintaan lähdin pelkästä kokeilun halusta. Halusin kokeilla omia mahdollisuuksiani. Semifinaalit oli jo mielenkiintoinen kokemus. Odotan innolla Joensuun finaalia. Olen valmistautunut ahkerasti tekemällä erilaisia nettisovelluksia. Tärkein työkaluni tietysti kilpailuissa on tietokone. Minusta vahvuutenani kilpailussa on pitkä kokemus ja harrastuneisuus tietokoneiden kanssa työskentelystä. Vapaa ajallani harrastan kuntosalia ja thaibox-lajia.

 

Valmentaja:

Jouni Koivukangas