206 Verkkosivujen tuottaminen

Verkkosivujen tuottaminen on monipuolinen laji, jossa kilpailijoilta vaaditaan taiteellista luovuutta sekä kykyä toteuttaa käytettävyydeltään miellyttäviä ja teknisesti toimivia verkkosivustoja.

Kilpailijan on tunnettava hyvin verkkosivujen tuottamisprosessin eri vaiheet. Tekniikan lisäksi kilpailijan on ymmärrettävä asiakkaan vaatimukset ja tulkittava ne valmiiksi toteutukseksi. Lisäksi kilpailijan on huomioitava sivuston käyttäjät ja käyttäjäryhmien erityistarpeet.

Turun ammatti-instituutin kilpailija:

Olen Eelis Lynne ja kotikuntani on Turku. Opiskelen Juhannuskukkulan koulutalossa tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoa. Valmistun aikanaan Datanomiksi. Kukaan ei kysynyt minua mukaan aikaisempina vuosina, niin oli nyt pakko, viimeisenä vuotena tulla hakemaan mitali. Viimeiset 6 vuotta olen oma toimisesti opettanut itselleni koodausta ja muita tietokone-juttuja.
Tärkein työkaluni Taitaja kilpailuissa on jakoavain. Se on yleistyökalu, joka sopii moneen paikkaan, mutta ei mihinkään hyvin. Kokeillaan nyt sitä tässäkin. Vahvuuksiani ammattitaitokilpailuissa ovat leikkimielisyys ja huumorintaju. Harrastan autoilua, pingistä ja ”tietokoneilua”.

Mottoni on: Voitto ei ole tärkeintä, vaan vastustajan täydellinen nurjertaminen

 

Valmentaja:

Jouni Koivukangas