Kouluvalmentaja koulussa!

Mun tehtävä on olla LINKKI oppilaan ja oppilashuollon välillä, sekä tukea oppilaan opiskelukykyä ja hyvinvointia. Teen yhteistyötä luokanohjaajien ja muun henkilökunnan kanssa. Tulen liikkumaan jonkin verran välitunneilla, keksimään välkkätoimintaa pienryhmille, sekä vetämään erilaisia projekteja. Tulen varmasti tekemään myös yksilötyötä.

Mun luokse voi oppilas tulla juttelemaan ihan mistä asiasta tahansa (tai laittaa viestiä) ja melkeenpä milloin vain koulupäivän aikana! Tarkoitus on olla helposti saatavilla. Otan ensi viikosta lähtien (17.1. alkavalla viikolla) käyttöön Iltatunnin, joka tarkoittaa sitä, että oppilas voi ottaa muhun yhteyttä Instagramin, Whatsappin ja Wilman kautta tai soittaa/tekstata mun työpuhelimeen asiassa kuin asiassa.

 

Instagram tili on nimellä @rieskankoutsi

Iltatunti on keskiviikkoisin klo:18.30-19.30

Mun puhelinnumero on 044 7900558

 

Tarkoitus on yhdessä luoda koulusta sellainen paikka, jonne halutaan tulla ja joka nähdään tärkeänä oman tulevaisuuden unelmien saavuttamisen kannalta. Pyrimme siis lisäämään yhteisöllisyyttä ja sitä kautta hyvinvointia.

Ottakaa oppilaat IG tili seurantaan niin pääsette mukaan luomaan hyvää henkeä ja muistakaa tallentaa mun puhelinnumero!

 

Lämpimin terveisin:

 

Kati Heino, Kouluvalmentaja

kati.heino@turku.fi