Matematiikkaluokan soveltuvuuskokeeseen hakeminen.

Matematiikkaluokan soveltuvuuskoe järjestetään Rieskalähteen koululla keskiviikkona 17.2.2021 klo 10.00. Kokoontuminen on koulun yläpihalla osoitteessa Jöllintie 3 , 20300 Turku. Turkulaiset hakevat soveltuvuuskokeeseen wilman kautta ja ulkopaikkakuntalaiset sähköpostilla Rieskalähteen koulun rehtorille.

 

Soveltuvuuskoe on kaksiosainen ja osien välissä pidetään ruokatauko, tilaisuus päättyy noin klo 12.15. Kokeessa kysytään ainoastaan alakoulun matematiikan oppimäärään kuuluvia asioita.

 

Jos sinulla on kysyttävää matematiikkaluokasta tai soveltuvuuskokeesta, ota yhteyttä tulevan matematiikkaluokan luokanohjaajaan Ilkka Fageriin, ilkka.fager@turku.fi .

Rieskalähteen koulun itsenäisyyspäiväjuhla perjantaina 4.12.2020

Klo 8.30 oppilaat kouluun. Jäädään heti tullessa kouluun ulos yläpihalle lipunnostoon ja ohjelmaan

  • Lipunnosto
  • Oppilaiden puhe
  • opettajien kuoro

Klo 9.00 Kiva-tunti kotiluokissa luokanohjaajan johdolla

Klo 9.45 Välitunti ulkona normaalisti

Klo 10.00 Lukujärjestyksen mukainen oppitunti. Taustalla Oppilaskunnan jouluradio 10-10.30 välisenä aikana

Vanhempien ja huoltajien verkostoitumisilta to 29.10. klo 18-20

paikka: Rieskalähteen koulun ruokasali, Jöllintie 3

Kaipaatko vertaistukea nuoren kanssa sovittaviin pelisääntöihin? Keskustellaanko teillä kotiintuloajoista, läksyjen lukemisesta ja viikkorahasta päivittäin? Ahdistaako korona koko perhettä? Vai meneekö teillä ihan kivasti, mutta olisi kiva nähdä ja tavata muiden yläkoululaisten vanhempia?

Tervetuloa tapaamaan meitä muita. Voit pistäytyä paikalla hetken tai istua pidemmän aikaa juttelemassa. Juttelemme niistä asioista, jotka nousevat pinnalle. Kerromme toki myös vanhempainyhdistyksen toiminnasta, jos haluatte siitä kuulla.

Meillä on tarjolla kahvia & teetä.

Huolehdimme turvaväleistä, hygienista ja olemme varanneet käyttöömme myös kasvomaskit. Järjestämme illan tapaamisemme siis turvallisesti.

 

Toivomme, että rohkenet tulla paikalla – poikkeuksellisena aikana tarvitaan välillä myös ajatusten tuulettelua.

Me vanhempainyhdistyksen hallituksen jäsenet olemme ainakin paikalla.

 

Terveisin Sari V, Sari L, Kirsi, Sonja ja Jenni

 

Luostarinmäen museossa

Osa seiskoista on päässyt käsityöläismuseon avointen ovien päivien aikana tutustumaan perinteikkääseen käsityöläisalueeseen valokuvatehtävien ohessa.  Tänään ystävällinen kirjanpainaja antoi koululle tutustuttavaksi metalli- ja kohopainografiikan tuotteita märkänä käteen 🙂

Kiitos Luostarimäen museo!

Luostarinmäen kirjapaino Kuva:Ranti

 

PERUTTU: Tutustumispäivä tuleville 7 -luokkalaisille pe 15.5.2020

Rieskalähteen koulu on alun perin ilmoittanut pitävänsä pe 15.5. tutustumispäivän tuleville 7.luokkalaisille. Tässä tilaisuudessa oppilaat olisi jaettu omiin tuleviin luokkiinsa. Vaikka palaammekin poikkeusolojen opetusjärjestelyjen loppumisen vuoksi lähiopetukseen to 14.5., emme tänä keväänä enää järjestä tällaista tilaisuutta. Oppilaat saavat tietää omat luokkansa syksyllä. Rieskalähteen kouluun oppilaat ovat jo tutustuneet aikaisemmin tänä lukuvuonna.