Rieskalähteellä tapahtuu!

Huomenna 28.3.

Suuret klassikot soolokitaralla konsertti – Tomi Paldanius

Mainetta Suomessa ja maailmalla niittänyt Tomi Paldanius soittaa klassikkohittejä menneiltä vuosikymmeniltä. Repertuaariin kuuluu muun muassa Queenin, Santanan, Sibeliuksen ja Ennio Morriconen klassikoita. Luvassa mm. Lapin Kesä, Finlandia, Myrskyluodon Maija, Bohemian Rhapsody ja Samba Pa Ti.

”Fingerstyle-kitaroinnin mestari Tomi Paldanius näytti, mistä osaava soittaminen on tehty…” Näin kirjoitti Salon Seudun sanomien kulttuuritoimitus monien muiden lehdistöarvioiden tapaan. Tomi Paldaniuksen omintakeinen tyyli on valloittanut monien sydämet ympäri Suomen ja maailman. Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.

Liput 10€ ovelta, tai ennakkovarauslomakkeella osoitteessa www.tomipaldanius.com

Matematiikkaluokan soveltuvuuskoe

Matematiikkaluokan soveltuvuuskoe järjestetään Rieskalähteen koululla keskiviikkona 15.2.2023 klo 10.00. Kokoontuminen on koulun yläpihalla osoitteessa Jöllintie 3, 20300 Turku. Turkulaiset hakevat soveltuvuuskokeeseen wilman kautta ja ulkopaikkakuntalaiset vapaamuotoisella sähköpostilla Rieskalähteen koulun vs. rehtorille (marko.rantanen@edu.turku.fi).

Soveltuvuuskoe on kaksiosainen ja osien välissä pidetään ruokatauko, tilaisuus päättyy noin klo 12.15. Kokeessa kysytään ainoastaan alakoulun matematiikan oppimäärään kuuluvia asioita.

Jos sinulla on kysyttävää matematiikkaluokasta tai soveltuvuuskokeesta, ota yhteyttä Marko Rantaseen.

7.luokkalaisten huoltajailta torstaina 1.9.2022 klo 18.00

Hyvät 7.luokkalaisten huoltajat!

Kutsun teidät ystävällisesti osallistumaan Rieskalähteen koulun 7.luokkalaisten huoltajailtaan torstaina 1.9.2022 klo 18.00 alkaen. Koulumme tukioppilaat Turbotukarit myyvät juotavaa ja syötävää vaatimatonta hintaa vastaan toimintansa tukemiseksi klo 17.30 alkaen. Illan ohjelma on alustavasti seuraava:

Klo 18.00 Rehtori ja apulaisrehtori avaavat huoltajaillan

Klo 18.05 Turbotukarit kertovat lyhyesti koulusta

Klo 18.15 Henkilökunta esittäytyy aineryhmittäin

Klo 18.25 Vanhempainyhdistys esittäytyy

Klo 18.35 Aikaa kysymyksille

Klo 18.45 Siirtyminen luokanohjaajien ja erityisluokanopettajien johdolla kotiluokkiin

Klo 20.15 Huoltajailta päättyy

Henkilökunta tavattavissa kattavasti huoltajaillassa.

Huoltajat ilmoittautuvat etukäteen tähän kutsuun. Kiitos.

Tämä viesti 7.luokkalaisten huoltajille ja henkilökunnalle.

Lämpimästi tervetuloa!

Rehtori, apulaisrehtori ja opettajakunta