Yrityskylässä myytiin moottoreita

Lukuvuoden aikana Yrityskylä muutti uusiin tiloihin Eerikinkadulle. Yrityskylässä tehtiin tänä vuonna isoja kauppoja, koska myytävänä tuotteena oli esim. Wärtsilän moottori. Kaikki Puolalan koulun yhdeksäsluokkalaiset osallistuivat Yrityskylään, ja se toi mukavaa vaihtelua tavalliseen kouluarkeen.

Yrityskylä Yläkoulun oppimisympäristössä oppilaat johtivat yritystä kansainvälisillä markkinoilla. Johtoryhmissä jokaisella oppilaalla oli oma vastuualueensa. Pelin aikana tiimit valmistivat ja myivät tuotettaan asiakkaille ja johtivat yritystä neljän kvartaalin ajan. Voittajatiimi oli se, joka oli saanut kasvatettua hyvän liiketuloksen lisäksi eniten mainettaan.

Violettisävyisessä huoneessa pyöreän pöydän ympärillä työskentelee viisi oppilasta.
Vasemmalta 9E:n oppilaita Salli Siltanen, Topi Ylinen, Rauha Saarni, Angelika Voltti ja Sanni Suominen