Knit’n’Tag Aurajokirannassa

Puolalan yläkoulun oppilaat osallistuivat yhdessä Puropellon ja Topeliuksen koulujen käsityöryhmien kanssa jokirannan puiden pukemiseen 8. – 23. 5. Tapahtuma oli Åbolands hantverk rf / Taito Åboland joka toinen vuosi järjestämä Knit’n’Tag Turku -tapahtuma, jossa Aurajokirannan puut koristeltiin jo viidettä kertaa neulegraffiteilla.

Neulegraffitien tekemisessä ei ole oikeaa tai väärää tapaa, vaan tyyli oli vapaa kaupunkitaideteoksen toteuttamiseen! Vapaamuotoinen teema vuodelle 2021 oli ”Yhdessä”. Oppilaidemme työn nimi oli ”Oppimassa”. Punaisen viruksen varjostaessa vuottamme, harjoittelimme etä- ja lähiopetuksessa neulomaan ja virkkaamaan. Pienen tilkun ääressä syntyi ymmärrys perinteisimmistä lankatekniikoista ja syttyipä kipinä joillekkin isompiinkin neule- tai virkkausprojekteihin.