Puolalan koulun oppilaskunta 1.- 6. luokat

Uusi oppilaskunta valittiin vaaleilla 19.9.2018. Jokaisesta luokasta valittiin yksi ministeri edustamaan luokkaa oppilaskunnan hallitukseen. 1.-2. luokan ministerit toimivat Topeliuksen koulupisteessä ja muiden luokkien edustajat Sepänkadulla.

Topeliuksessa ministerit ja mapet kokoontuivat yhdessä noin joka toinen kuukausi. He ideoivat innokkaasti erilaisia tempauksia, joista toteutettiin Nurinpäinpäivä, jalkapalloturnaus ja käytävätapahtumia.

Sepänkadulla oppilaskunta kokoontui omatoimisesti viikoittain välituntikokoukseen tiistaisin ja torstaisin. Välituntikokouksissa ministerit ovat suunnitelleet ja ideoineet lukuvuoden tapahtumia. Päätöksiä on tehty virallisissa oppilaskunnan kokouksissa noin joka toinen kuukausi.

Oppilaskunta järjesti Sepänkadulla Tonttulakkipäivän 21.12.2018 sekä Puolala Talent Shown 30.4.2019. Luokissa kerättiin osallisuuden tunneilla oppilaiden ideoita koulun toimintaan. Oppilaskunnat äänestivät kevään toiminnaksi jalkapalloturnauksen. Jalkapalloturnaus toteutettiin molemmissa toimipisteissä. Ehdotuksia ensi lukuvuodelle ovat mm. erillinen kaveripenkki koulun pihalle sekä pihamaalaukset yläpihalle leikkejä varten.

Sepänkadun oppilaskunnan edustajat osallistuivat lokakuussa Osallisuus koulussa -koulutuspäivään Villa Marjaniemessä Ruissalossa ja Turun kaupungin Lasten Parlamentin kokouksiin kahdesti lukuvuoden aikana. Toukokuun lopulla kaikki ministerit ja mapet yhdessä tutustuivat Turun kaupungintaloon.

25.4. 2019 TLP:n kokouksessa kaupungintalolla Amalia Männistö, Vilho Iivanainen ja TLP:n hallituksen jäsen Amalia Stepanova keskustelivat Turun Nuorisoparlamentin varapuheenjohtaja Tatu Alarin kanssa..
25.4. 2019 TLP:n kokouksessa kaupungintalolla Amalia Männistö, Vilho Iivanainen ja TLP:n hallituksen jäsen Amalia Stepanova keskustelivat Turun Nuorisoparlamentin varapuheenjohtaja Tatu Alarin kanssa.