Pääskyvuoren koulu voittanut Lukuklaanin koulukirjastojen kehityskilpailussa

Pääskyvuoren koulu on voittanut Lukuklaanin koulukirjastojen kehityskilpailussa 10 000 euroa lukulinnakkeen toteutukseen!

                                                                        

Koulumme on sijoittunut 8. parhaan joukkoon koulukirjastojen kehityskilpailussa. Hakemuksemme erottui selkeästi edukseen noin 450 hakemuksen joukosta. Hankkeen takana ovat Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto sekä Suomen Kulttuurirahasto.

 

Lukuklaani kutsui syyskuun alussa Suomen ala- ja yhtenäiskoulut mukaan perustamaan tai kehittämään koulukirjastoaan. Syys-lokakuun aikana toteutettu hakuaika keräsi noin 450 hakemusta ympäri Suomen. Lukuklaani palkitsi lopulta 281 koulua upeista hakemuksista. Rahaa jaetaan kouluihin palkintoina yli 600 000 euroa.

 

Palkittujen koulujen lista kokonaisuudessaan ja tietoa Lukuklaanista täällä