KOULUMATKAT

Koulumatkat ovat huoltajien vastuulla. Koulumatka tulee suorittaa lyhyintä ja turvallisinta tietä. Littoistentien ylikulkusilta on tarkoitettu koululaisten käyttöön. Yläpihalle saa kulkea kentän kautta.

Koulussa opetetaan ja kerrataan liikennesääntöjä, mutta kotona vanhempien opastuksella on vielä käytävä läpi seuraavia asioita:
– jalankulkija ja pyöräilijä liikenteessä
– linja-autossa matkustaminen

Oppilaiden kulkeminen polkupyörällä
Koulun suositus  on, että vasta 3. luokalta lähtien oppilaat kulkisivat koulumatkansa pyöräillen. Lain-säädäntömme mukaan polkupyöräilijän on käytettävä asianmukaista suojakypärää., ja tätä lakia noudatamme myös koulun retkillä pyöräiltäessä. Oppilaiden tulee jättää polkupyöränsä Talvitien ja koulurakennuksen väliselle nurmikkoalueelle. Koulu suosittelee lukitsemaan polkupyörät huolellisesti koulupäivien ajaksi.

Oppilaiden kuljetus omalla autolla
Koulu edellyttää, että lapset jätetään autosta Talvitielle portaiden lähelle, eikä koulun ajoradan päähän tai koulun pihalle.
Koulun pihalla on pysäköinti kielletty muilta kuin henkilökuntaan kuuluvilta vuorokauden ympäri. Koulun juhlien ja vanhempainiltojen aikana saatetaan poiketa näistä määräyksistä.