Koulun tiloista ja B-siiven tilanteesta lukuvuoden 2017-18 alkaessa

Lukuvuoden 2017 – 18 käynnistyessä 15.8.17 alkaa koulunkäynti kaikilla oppilailla ja luokka-asteilla nykyisessä A-siivessä.

 

B-siivessä on kesän aikana tehty korjauksia, joista tehty koontiraportti löytyy koulun kotisivuilta ”raportteja”- osiosta. Lisätiloja voidaan ottaa käyttöön, kun tilat on asianomaisten viranomaisten toimesta todettu terveydelle vaarattomiksi ja turvallisiksi.

 

LUKUVUOSI 2017 – 18

Koulutyö alkaa Pääskyvuoren koulussa oppilailla tiistaina 15.8.2017 klo 9

HUOM!
1.luokkien vanhempainilta pidetään jo maanantaina 14.8.17  klo 18 alkaen

2.-6.luokkien vanhempainilta tiistaina 15.8.17 klo 18 alkaen

Kevään 2017 tapahtumia ja aikatauluja

Kevään viimeisten viikkojen aikatauluja. Lisätiedot, kuten luokkaretket, luokkien omat opettajat informoivat Wilman välityksellä.

Torstai 25.5. Helatorstai – ei koulua

Perjantai 26.5. Liikuntapäivä

Kouluvuoden viimeisellä viikolla (ma 29.5. -la 3.6.) oman opettajan tunnit. Luokkien opettajat ilmoittavat tarkemmin oppilaiden viimeisen viikon lukujärjestyksestä aikatauluineen Wilman välityksellä.

Tiistaina 30.5. viestikarnevaalit Paavo Nurmen stadionilla. Luokkien opettajat ilmoittavat tarkemmat ohjeet aikataulusta ym. Wilman välityksellä.

Lauantaina 3.6. oppilaiden lukuvuoden päätösjuhla klo 9-11. Kevätjuhla pidetään yläsalissa oppilaille ja juhlassa jaetaan mm. 6.luokkalaisten todistukset ja stipendit. Juhlaan ovat tervetulleita myös kuudensien luokkien oppilaiden huoltajat! Juhlan jälkeen omissa luokissa jaetaan todistukset. Huoltajat ovat tervetulleita omaan luokkaan n. klo 10.30

Huom.  Kevään juhlaa ei kevätlukukaudella 2017 järjestetä koulun juhlasalin tilanteen vuoksi.

JOULUJUHLA TORSTAINA 15.12.

JOULUJUHLA TORSTAINA 15.12.
Joulujuhlasta ovat vastuussa 1. ja 4.luokat opettajineen. Lisäksi joulujuhlassa esiintyvät myös musiikkikerho sekä tanssin valinnaisryhmä.
Esitys oppilaille alkaa ruokailun jälkeen klo 11.15 alasalissa; koulupäivä päättyy kaikilta oppilailta heti esityksen jälkeen.
Juhlassa esiintyvät oppilaat saavat erikseen tarkempaa tietoa mm. harjoitus- ja esitysaikatauluista.

Joulujuhla huoltajille alkaa klo 18.30 ja tänne toivotamme kotiväen lämpimästi tervetulleeksi!

Lisäksi 6. luokat järjestää ruokasaliin buffetin ja siellä voi piipahtaa jo klo 17.30 alkaen.

Muistattehan samalla käydä katsastamassa koulun löytötavaranäyttelyn musiikkiluokan käytävätilassa, jos vaikka lapsenne tavaroita tai vaatteita on syksyn aikana kadonnut!

Löytätavaranäyttely koululla ke 14.- pe 16.12. (musiikkiluokan käytävässä)

Itsenäisyysjuhla 2.12.2016

Vietämme koululla itsenäisyysjuhlaa pe 2.12. Kaikilla oppilailla on tuolloin koulua klo 9.00 – 13.00. Pukeudumme juhlavasti tähän arvokkaaseen päivään, jota vietämme mm. juhlatanssiaisten merkeissä. Varautukaa kuitenkin myös lämpimin ulkovaattein välitunneille ja lipunnostoon. Halutessaan voi ottaa juhla-asuun erilliset sisäkengät.

Tilanpuutteen vuoksi emme voi kutsua huoltajia tähän juhlaan, eli vietämme juhlaa kouluväen kesken.

Koulun yhteinen liikuntapäivä keskiviikkona 12.10.2016.

Vietämme ennen syyslomaa koko koulun yhteistä liikuntapäivää keskiviikkona 12.10.2016. Kaikkien koulun oppilaiden koulupäivä on tällöin klo 09.00-13.00.

Päivää vietetään oppilaitten omien liikuntaideoiden ja -toiveiden sekä Unicef-kävelyn merkeissä. Olemme ulkona, joten oppilailla sään mukaiset ulkoiluvarusteet, myös sadekelillä. Oppikirjoja ei liikuntapäivänä tarvita.

Unicef-kävelyn puitteissa voitte osallistua hyväntekeväisyyteen toimimalla oman lapsen sponsorina ja / tai hankkimalla hänelle muita sponsoreita, esim. isovanhemmat, kummit jne. Tällä kertaa kerätään rahaa Afrikan lasten koulutien turvaamiseksi. Pienikin rahasumma auttaa! Oppilaat keräävät kävelemällä tarroja passiin ja sponsori voi maksaa valitsemansa summan / tarra Unicefille. Keräykseen osallistuminen on tietysti vapaaehtoista. Älkää lähettäkö rahaa kouluun lapsen mukana, vaan maksakaa lahjoituksenne osoitteessa www.unicef.fi/unicef-kavely.