Kirjastotilamme uudistus hyvässä vauhdissa!

Oppilasparlamentin jo aikaisemmin opettajakunnalle ehdottama kirjastotilan viihtyvyyden parantaminen etenee hyvällä vauhdilla. Opettajien Heidi Aulion ja Johanna Pienasen suunnittelemat ja pääosin myös toteuttamat uudistukset ovat jo nähtävissä ja tilasta löytyy nyt jo uudet mukavat istuimet tyynyineen sekä uusia kirjahyllyjä. Viihtyvyyttä on myös lisätty uusilla tauluilla ja muilla sisustustavaroilla. Tilasta löytyy nyt myös oppilasparlamentin ilmoitustaulu sekä palautelaatikko.  Tilaan on myös tulossa mm. vitriineihin näyttelytilaa luokkia varten.

Pääskyvuoren koulun vanhempainyhdistys on lisäksi tukemassa kirjastomme toimintaa ja tämä mahdollistaa mm. uusien kirjojen ja lehtien hankkimisen oppilaita varten.

Tilaa tullaan käyttämään myös opetustilana ja tilaan onkin jo luvattu mm. kiinteä dataprojektori opetuskäyttöä varten vuoden 2013 aikana.

Tila näyttää jo tällä hetkellä sen verran houkettelevalta, että koulussa varmaan joudutaan luokkia varten tekemään varauslista, jotta kaikki halukkaat pääsevät näin mukavan rentoon opiskeluympäristöön opiskelemaan.

PIDETÄÄHÄN KAIKKI YHDESSÄ HUOLTA SIITÄ ETTÄ KIRJASTOSSA NOUDATETAAN SOVITTUJA SÄÄNTÖJÄ, JOTTA TILA PYSYY SIISTINÄ JA SINNE ON KIVA JOKAISEN TULLA TYÖSKENTELEMÄÄN!