Läksyparkki Pääskyvuoren koulussa

Läksyparkissa oppilas tekee tekemättä jääneet kotitehtävät ym. Luokan opettaja antaa oppilaalle läksyparkkilomakkeen, jonne on merkitty oppilaan nimi ja luokka sekä tehtävät, joita oppilas tulee tekemään. Oppilaat lähtevät parkista kotiin/iltapäiväkerhoon suoritettuaan tehtävät.

Läksyparkkia pidetään koulun ruokasalissa ja paikalla on opetushenkilöstöä valvomassa ja tarvittaessa myös ohjaamassa oppilaita tehtävien teossa.

Parkkia pidetään koulussa seuraavasti:
ma, ti, to klo 12-15
ke klo 11-15
pe klo 11-14
Koulun päätös- ja juhlapäivinä parkkia ei pidetä.

Tärkeää!
Oppilailla on myös mahdollisuus omatoimisesti mennä läksyparkkiin tekemään kotitehtäviään koulupäivän päätyttyä. Kaveria ei parkkiin voi jäädä odottelemaan, vaan siellä keskitytään tehtävien tekemiseen.