Luostarivuoren koulun erikoisluokille pyrkiminen 2019

 

Luostarivuoren koulu järjesti infotilaisuuden tulevien seitsemänsien luokkien vanhemmille 7.1. ja illan aikana esiteltiin liikunta-, kuvataide sekä kielikylpyluokkien toimintaa ja hakeutumista näille luokille.

Turun perusopetuksen oppilaiden huoltajat tekevät hakemukset erikoisluokille Wilmassa.

Vieraskuntalaiset voivat hakea perustettavalle liikuntaluokalle alla olevalla lomakkeella:

Vieraskuntalaisten hakemus liikuntalinjalle (rtf)

Liikuntaluokan testipäivät ja ajankohdat löytyvät tästä linkistä.

Lisätietoja liikuntaluokista ja liikuntaluokkatesteistä saa Harri Kumlanderilta: harri.kumlander(ät)turku.fi

Kuvataideluokille voidaan seitsemännellä vuosiluokalla yleensä ottaa joitakin täydennysoppilaita erillisen testin perusteella.

Ulkokuntalaiset voivat hakea kuvataideluokalle vieraskuntalaishakemuksella, jonka ”Hakemustiedot- hakemuksen perustelut” – kohtaan merkitään selkeästi, että haetaan paikkaa kuvataideluokalle.

Hakemuslomake tässä linkissä.

Ilmoittautuminen 21.1.2019 mennessä.

Kuvataideluokan testitilaisuus pidetään 5.2. klo 12.00 alkaen Luostarivuoren koulun kuvataideluokassa 510. (viides kerros).

Lisätietoja: teea.brunila(ät)turku.fi

Ruotsin kielikylpyluokille voidaan ottaa täydennysoppilaina vain oppilaita, joilla on valmiudet osallistua ruotsin kielellä tapahtuvaan opetukseen.

Pelkkä B1-ruotsin opiskelu ei anna tarvittavia valmiuksia opiskella kielikylpyluokalla. Lisätietoja asiassa saa: lars.nyberg(ät)turku.fi

Testeihin liikuntaluokalle tai kuvataideluokalle tai kielikylpyluokalle EI TULE ERILLISTÄ KUTSUA. Kaikki ilmoittautuneet tulevat testipaikalle ilmoitetun informaation mukaisesti.

Lisätietoja: Rehtori Henri Littunen

henri.littunen(ät)turku.fi tai 040 1861 144